Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

mrmp

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av mrmp

  1. De som har lyst til å lage integrasjoner med Nobø varmesystemet med andre løsninger, som kontroller enda flere ting har lyst på en slik innsikt. Undertegnede har f.eks. nå muligheten til å kontrollere mitt Nobø anlegg på hytta iht. vær og vind ute, eller skru av anlegget helt på hytta, dersom jeg glemmer det (har skjedd før.) hvis jeg ikke har registrert at noen er der på et par dager. I tillegg kan jeg også nå lese av temperatur fra Nobø Switchen osv. Kudos til Terje og Nobø for å åpne dette opp!
  2. Hei, Jeg har hacket sammen et lite NodeJS-program for privat bruk som kommuniserer med Nobø Eco Hub. Features: - Definerer "Scener" (ECO, Normal, Comfort Away) - Henter ut soner (rom), - Henter status (on/off) på rom - Innrapportering av temperatur for Nobø Switch - Kommuniserer info til HA via MQTT. - Kan aktivere scener via MQTT (Hassio). - Autoregistrering (Discovery) i hassio - Detekterer state endringer via Appen / Switch og publiserer disse (også temperaturendringer) - Også lagt inn support for å finne devicer og kategorisere de, men ettersom jeg ikke har sniffet mer på trafikk for å aktivisere override ting direkte har jeg ikke registrert disse i Hassio. Jeg kjører det på en liten Raspberry PI som kommuniserer med Hassio på en annen RPI. :-) Det åpner også opp for terminal input for å sende direkte kommandoer for ECO-HUB også, hvis man føler seg eksperimentell. Var redd for å ha bricket min et par ganger. ;-) Hvis noen vil leke litt med det, evt. opensource det er det bare å si i fra, men jeg har ikke tid til å maintaine/supportere det. Kudos til @cplevy for å dokumentere kommandoene han sniffet, som ga meg mot til å sette ut på reisen. :-) Bildet under viser hvordan dette ser ut (bad, kjøkken og stue, gang/entre er på, hems / soverom er av.). Switchene er scenene som kan aktiviseres.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.