Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Willy

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    SmartThings

Willy sine prestasjoner

Fjernstyrer

Fjernstyrer (3/16)

  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Interessant video, men mulig noe slikt blir litt for tidkrevende. Har et sted mellom 15 og 20 brytere, vært supert med en løsning der jeg bare bytter alle releer i sikringsboksen, så blir hele huset styrt via z-wave.. (samt at eksisterende veggbrytere må virke) Så litt på disse: http://qubino.com/products/flush-1-relay/ https://www.elektroimportoren.no/qubino-rele-flush-10a-230v-og-240w-24v-z-wave/4512308/Product.html?Referer=shopello&utm_source=shopello_no&utm_medium=cpc&utm_campaign=shopping&utm_term=el-artikler-542&utm_content=a116_c2091_p287820799 Kan se ut til å støtte 24v? Har ikke så god peiling på elektronikk (mest på data) men de reklameres med 24v i tittelen overalt.. Evt denne da de fleste er dimmere: https://www.elektroimportoren.no/qubino-din-rail-dimmer-z-wave/4512306/Product.html?Event=showwindow
  2. Hei, Takk for svar, Ble likevel litt usikker når jeg ser at CENTROL reler har driftsspenning 24v: https://ctmlyng.no/produktkatalog/?g=Centrol&k=Relé De har riktignok 230v reler også: https://ctmlyng.no/produktkatalog/?g=Microsafe&k=Relé Men driftsspenningen på relet er kanskje ikke så viktig her? ..men er avhangig av at den kan slås av å på med bryter i itllegg, problemet blir vel hvis bryterene opererer på 24v? Så mulig jeg feks kan bruke denne: https://www.elektroimportoren.no/fibaro-rel-1-x-8a-1840w-z-wave/4512444/Product.html?Event=pathlist har forøvrig en Smartthings v2 hub og har tenkt å styre alt med Alexa..
  3. Hei, har akkurat kjøpt et hus med fullt CENTROL anlegg, er det slik at jeg kan bare bytte alle Centrol Reler i sikringsskapet med Z-wave (feks. fibaro relay switch)? Det ville vært veldig enkelt og greit..
  4. Dette er mulig ja, Du legger opp en virituell Tempratur device, og kobler denne mot fibaro. Litt komplisert setup, men jeg fikk det til tror det var denne guiden jeg brukte: https://community.smartthings.com/t/physical-temp-or-contact-sensor-synced-to-virtual-sensor/55686/6 NB! tar noen timer før tempereaturen kommer opp etter du konfigurerer det.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.