Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Tim the Enchanter

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tim the Enchanter

  1. Såg igjennom den diskusjonen nå og tror nesten eg må prøve meg på Elko sine termostater. Ikea sine blir ikke brede nok for det vinduet eg trenger nå. så det blir vel enten en qubino eller Fibaro i denne omgangen. Men det blir jo selvfølgelig spennende å se om prisene går ned og hvor kompatible de blir. https://www.ikea.com/de/de/catalog/products/40408196/
  2. Hei. Er ganske fersk i smarthus, og kjøpte meg en Smartthings hub i fjor høst. Har testet ut både Qubino og Fibaro dimmere, og begge deler funker. Har også en Fibaro RGBW controller som funker sånn passe. Tror den kan bli bra dersom noen fikser en god DH. UI eg har nå skrur f.eks på den hvite dioden hvis eg plukker en farge på colorwheel. Akkurat nå pusser eg opp så det frister ikke å måtte lære groovy på nåværende tidspunkt. Men... Finnes det noen termostater som funker bra med Smartthings? Bør passe i Elko ramme. Har inne en bestilling på Heatit TRM2, men er dette noe som funker greit eller kommer eg til å få grå hår av de? Noen som forresten kjører rullegardin eller Plissegardin?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.