Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

GoldEagle

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av GoldEagle

  1. Supert overvåknings system for en rimelig penge. Settet inne holder 4 kameraer som tåler utendørs bruk (sludd, snø og regn) . Selges da jeg fikk dette i gave, men har tilnærmet samme utstyr fra før. Nypris på Dustin Home 4990,- Ser frem til bud over 3000,- (se bilder for spesifikasjoner).
  2. Glad jeg fant dette forumet. Mye nyttig informasjon å finne her. Ellers vil jeg rose brukerne her for å bruke en god tone. Har opplevd en del besser wisser holdninger på andre forum. Det eksisterer ikke her så vidt jeg kan se. Her er folk hyggelige og forklarer istedenfor å rakke ned på en som søker saklig informasjon. Bra. Terningkast 6+
  3. GoldEagle

    smartthings

    Hehe, tror kanskje du har rett i det ja. Hvis man kan kode selv er det vel mulig å løse det meste. Selv er jeg ikke noen ekspert på JSON. Er litt akterutseilt. Studerte på IT Akademiet i Oslo på 80 tallet. LOL. Etter det har jeg kun drevet med snekkring av hjemmesider. Håper du får løst utfordringen din
  4. Helt enig. Bedre å la være. Spessielt hvis er et produkt som kan gjøre forsikringen din ugyldig om det verste skulle inntreffe.
  5. Nei du får ikke laget eget dashord på norsk med Fibaro foreløpig. Sendte dem en forespørsel for noen måneder siden og spurte om det samme. Vi er ett lite marked her i nord Men vi digger high tech så det er ikke utenkelig at de vil støtte det på sikt. Svaret jeg fikk var rimelig ullent. Så de har ikke noe umiddelbare planer for støtte.
  6. GoldEagle

    smartthings

    Det bør du kanskje sende en mail til Samsung og spørre dem om.
  7. Enig i det du sier. Særlig hvis det kommer fra land i Asia
  8. Ville ikke vært betenkelig med å bruke den innenfor det området den er beregnet for. Vi nordmenn er alt for opphengt i at nordmenn kan og vet best. Ja vi har NEMKO, men andre land har også sine kontroll nemder.
  9. Jeg har kjøpt inn 2 Shark ION 750 og vurderer å ta inn disse for salg i Norge. Selger den ene meget rimelig til en som er villig til å gi meg tilbakemelding på kvalitet, bruksvennlighet og holdbarhet. Shark ION 750 er ett meget rimelig alternativ til de som ønsker seg en støvsuger som tar seg av jobben du mest sannsynlig hater. Batteriet er på 2650 Mah. Suge-evnen er 750 Watt. Det følger med fjernkontroll. Man kan også laste ned app for smart telefon. Pris 1800 Kr. Veiledene pris i Euro er 349,- Først til mølla prinsippet gjelder.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.