Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

swoxholt

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av swoxholt

  1. Det er nok 3 fase ja, så er vel liste2 (35) jeg mangler. Stemmer at det er feltene over jeg er på jakt etter. Nå logger jeg bare hanReader.getListSize(), men så langt er denne som sagt bare 25. Går ut i fra at om det hadde kommet en annen melding hver hele time så ville ikke dette blitt mappet inn i Liste 1. Har ikke sett på den rå meldingen som sendes over hanporten hver hele time, men skal ta en titt i kveld jeg også og se på hvordan de ser ut.
  2. Hei, Jeg har fulgt denne tråden en stund, og har etter hvert fått satt opp en esp8266 sammen med denne karen her ( https://www.aliexpress.com/item/TSS721-Module-Board-M-BUS-To-TTL-with-RX-TX-Indicator-STM32-Development-Board-Free-Shipping/32751482255.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.Suk4wU ) for å lese ut meldinger fra min Kamstrup. Jeg forsøkte AmsToMqttBridge prosjektet til roarfred, men fikk aldri meldinger ut av TSS721 ( sikkert noe jeg gjorde galt ) Forsøkte derfor Kamstrup/mqtt koden som lå under HanReader, og det fungerte. Jeg får nå en jevn og fin strøm med meldinger med listSize 25 hvert 10 sekund. Det jeg derimot savner er disse "andre" meldingene som ikke kommer så ofte. Jeg fant en kommentar om å utvide med 2 nye lister, som ble forsøkt uten hell. Iløpet av et døgn er det fremdeles bare listSize=25 som er mottatt ( har selvfølgelig lagt inn støtte for utlesing av disse listene i arduino koden ) Er det flere enn meg som opplever dette, og er det evt jeg som gjør noe feil eller er det slik at noen målere ikke sender disse dataene via han interfacet i det hele tatt.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.