Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

graatenbil

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    SmartThings

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

graatenbil sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Homey er desidert den beste hubben jeg har prøvd (testet futurhome,fibaro ,smatthings, og zipato)Veldig enkel og sette opp og stabil med en enorm støtte for forskjellige enheter, bruker både telldus fibaro og har kjøpt et par xiaomi wireless brytere i zigbee og de snakker helt uproblematisk med z-wave + Homey har Heimdall som er en fullverdig alarm løsning
  2. her akkurat lagd meg en profil på slack så jeg får prøve der og, takk for tips :-)
  3. så det med den oppdateringen fikk ikke opp noe slik når jeg var inne på appen for futurehome har vel ikke noe web interface slik som fibaro vel ?
  4. sliter med og få inkludert danalock v3 med futurehome, noen som har noen tips, prøvd sikker tilkobling og skannet koden men får den bare opp som en node.
  5. Ble oppgradert til 4,504 en beta versjon men den virker i alle fall bedre. er den den du kjører og ?
  6. Takker så mye for alle innlegg, har lastet ned trial versjon av homeseer nå og skal kikke litt mere på det, homey og virket interessant, Få gnage litt på det samt jeg fikk en software update på Fibaroen nå og da har den faktisk holdt seg gående i 2 døgn , noe som er ny rekord :-)
  7. på smartthings så har jeg sett at du kan lage apper bla. men det krever jo en viss kompetanse i og skrive script noe jeg ikke har ellers er det så vidt jeg vet ikke noe web grensesnitt til den heller.Skulle gjerne bygd på den viss det var enklere og kunne jobbet på data`n som du kan med fibaro for det en en utrolig stabil hub. Får ta en runde og sjekke ut litt mer om Homeseer og.
  8. Hei har begynt så smått med og bygge smarthus men sliter med og finne en hub som er grei nok, har prøvd smartthings, veldig stabil men den ble litt for enkel da alt ble gjort via appen samt litt dårlig rekkevidde og har prøvd Fibaro HCL ,den var grei og bygge på med god rekkevidde men var absolutt ikke stabil, frøs en gang i døgnet ca. og da lurer jeg på hva annet som kan være greit til dette. Er litt lei av og prøve og feile metoden og blitt såpass gammel at det går an og høre på et råd istedet :-)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.