Gå til innhold
 • Bli medlem

Chris.F

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Chris.F

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Luzense dimmeren fra Unilamp funker knallbra på første forsøk! Det blir spennende å se om den holder i lengden. Det var litt vanskelig å få plass til den i Elko boksen på veggen. Elektrikeren brukte god tid på å få den til å passe inn med alt av andre ledninger og splittere, men det gikk til slutt. Den var søkbar rett ut av boksen så trengte ikke å bruke Touchlink for å koble den opp. Den skal også ha mulighet til å sette en minimums grense på dimmingen men den fikk jeg ikke til å virke så jeg har satt minimums lysnivå via scenene jeg bruker istedet.
 2. Oi! Dette ligner mer på hva jeg var først på jakt etter! Jeg har ikke fått surret meg rundt til å bestille Busch-Jaeger delene enda så jeg tror jeg skal prøve meg på denne først og se om den funker
 3. Så fantastisk morro! Passet 1721-284 rammen inn i Elko boksen?
 4. Jeg bruker ikke Homekit selv. Jeg skal bare ha noe som fungerer rett mot Philips Hue
 5. Det ser ut som du har rett @kselvank. Jeg har lest igjennom hele katalogen og det står bare frekvenser på bryterne. Da får jeg håpe at de passer inn i Elko boksen som står i veggen, ellers blir det morro å prøve å få inn en vanlig bryter og gulvvarme kontroller i en annen ramme ? Se side 36 og 40 her for de som vil lese selv: https://www.busch-jaeger-catalogue.com/files/files_ONLINE/Systemhandbuch_ZigBee_BJE-25-11-2015_EN.pdf
 6. ? Kanskje jeg må sende dem en epost før jeg bestiller da. Jeg hadde håpet å slippe bryteren helt og bare ha kontroll elementet.
 7. Vi får håpe det passer sammen Selv skal jeg bare ha innmaten og ha et blankt panel over da jeg bruker de trådløse dimmer kontrollene til Philips.
 8. Ja, det blir vel rundt 1400 kr til sammen med alt. Det er fremdeles billigere en hva ABB skal ha for sin her i Norge. Jeg husker ikke nøyaktig pris men jeg mener det var over 4000 kr ?
 9. Jøss se der! De sender til Norge og tar PayPal! Her blir det handel når lønningen kommer! ? Tusen takk @kenneide
 10. @kselvank Hei! Jeg har fremdeles ikke funnet noen som sender til Norge Jeg har hørt at det finnes firmaer som kan være mellommann på grensen til Sverige men har ikke sett så mye på det alternativet enda. Det er en anmeldelse på den tyske Amazon siden som sier følgende oversatt med Google Translate: Så den skal fungere på Philips Hue
 11. Takk for at du testet ? Jeg slo den selv vekk da jeg ikke hørte noe men dette kommer helt sikkert til nytte for andre som søker etter svar ? Ja, Hue støtter bare Light Link ☹️ Det er kjekt å vite at Elko bruker den andre protokollen. Om noen søker etter et alternativ som fungerer så har ABB/Busch-Jaeger en ZigBee Light Link dimmer og bryter som skal fungere med Philips Hue: https://www.busch-jaeger.de/en/products/product-solutions/remote-control/zigbee-light-link/ Disse koster godt over 3000 kr her i Norge men du får dem fra Tyskland under Busch-Jaeger navnet til under 1000-lappen. Ingen sender til Norge så langt jeg har funnet så jeg jobber med å få tak i en 6715u som kan dimme lysene sendt hit.
 12. Hallo folkens Jeg har sett det er noen av dere som har Elko's ZigBee dimmere, men er det noen som har testet disse mot Philips Hue i det siste? Jeg så dette innlegget fra i fjor men jeg kontaktet Elko for en måned siden for å spørre om RS316 gikk på Hue Bridgen og fikk dette som svar: Jeg har hørt med noen lokale elektrikere og ingen har dem på lager og er heller ikke interessert i å "låne" ut en da de ikke får solgt/returnert dem, og jeg er heller ikke så veldig keen på å bruke penger på noe som ikke vil fungere med oppsettet mitt. Jeg vet jeg kan kjøre software som en bro imellom Z-Wave og Hue men jeg hadde foretrukket å ha alt koblet direkte opp på Hue'n.
×
×
 • Opprett ny...