Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Stedy

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Stedy

  1. Har du endret #define MQTT_MAX_PACKET_SIZE 1024 (//økt til 1024 fra 128) i PubSubClient.h?
  2. Kjekt hvis du deler koden på f.ex på GitHub.
  3. Ja inkludert kaifa.h er med. Hentet ut litt logge info: Eg tolker dette slik at det er noen meldinger som blir lest men at deti kke blir generert MQTT telegram på meldingen på 91 bytes, spørsmålet er hvorfor ikke? edit: har funnet ut at listSize rapprteres som 9 og ikke 13.. på DLMS data(91 bytes). Og dermed eksisterer det ingen tilhørende liste.. har funnet ut av dette nå, vi har to ekstra lister for 1 fase, liste 9 og 14. Endringer for å kjøre på D1 mini med BKK Kaifa/nuri enfase måler ligger på https://github.com/stedy6/AmsToMqttBridge Time of the package is: 1535806382 Sending data to MQTT: {"id":"EC:FA:BC:14:3B:16","up":577300,"t":1535806382,"data":{"temp":"-127.00","P":1229}}
  4. Jepp det er den.. noen andre som bare får ut effekt hvert sekund, men ingen ting annet ved å benytte AmsToMqttBridge? Kanskje noen som har funnet en løsning også?
  5. BKK benytter Nuri, men i denne sammenhengen har eg forstått det at det er Kaifa?
  6. Hei. Er det noen som har benyttet roarfred sin AmsToMqttBridge her? Har fått koden ned på en D1 mini, og BKK har åpnet for data. Men eg får bare ut effekt data.. Er det noen som har fått dette til med BKK sine måler, og år ut data på spenning og strøm ? Hvis noen har noen gode tips, så tar jeg i mot med stor takk.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.