Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Eystein Bjerke

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Eystein Bjerke

  1. Ser du anbefaler zee2 på hytta. Jeg trenger vel noe mer i tillegg for å kunne snakke med andre moduler? Hva ville du kort fortalt anbefalt meg mtp jeg skriver over?
  2. Hei, Jeg har en hytte på sørlandet hvor jeg ønsker å sette opp et system for å overvåke temperatur inne/ute og eventuelt kontrollere én stikk for en oljeovn. I tillegg vil jeg ikke begrenses for senere utvidelser. Jeg handlet en Telldus Tellstick som jeg testet litt hjemme og fant raskt ut at det var ting jeg misliker med systemet, herunder: - Pålogging og betaling for utvidedede funksjoner (kan gi avhengighet for abbonement for senere eventualiteter) - Kun bruk gjennom hjemmesiden til Telldus - Store begrensninger på funksjoner gjennom app. - Lite intuitivt grensesnitt på hjemmsiden - Nesten umulig å bruke på browser på mobiltelefon- Det jeg trenger i 1. omgang: - Helst brukergrensesnitt direkte på enhet. - Logging av ute/inne-temperatur. - Kontroll av stikk med automasjon mot innetemperatur. - Mulighet for temperatursensor med IP66 (eller høyere) for plassering i pumpekum. - Kompbilitet mot IP-kamera. Utvidelser? (ønsket behov ?) - Multiroom musikk? - Kontroll av termostat for varmekabler - Kontroll av lyspunkter/dimmer Jeg har sett litt på Fibaro Home Center, men klarer ikke se hva som er forskjell på HC2 og HCL. Prisforksjell (og tilgjengelighet) er så stor, så greit å se i forhold til behov. - Pris er egentlig ikke en begrensning så lenge jeg får det jeg vil ha. - Jeg har god teknisk innsikt og koding er uproblematisk. - Blir irritert av begrensninger, dårlige/krøkkete løsninger og elendige brukergrensesnitt. Satser på svar. Hilsen Eystein.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.