Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

omw

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

omw sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvilken versjon ha HA kjører du? Det fungerer fint hos meg på både versjon 2024.2.5 og 2023.3.0.
  2. Ser du status på global overstyring også? Jeg er litt nysgjerrig, siden det var i den delen av koden det feilet.
  3. Jeg tror ikke det hjelper å slette og legge til på nytt. Jeg har ikke klart å reprodusere, men feilen kan oppstå dersom hub-en ikke svarer med status på global overstyring. Det kan kanskje skje om noe går treigt et sted også. Fiks sendt inn: https://github.com/home-assistant/core/pull/105289
  4. Det er ikke ukesprofil som feiler, men global overstyring. Av en eller annen grunn har den ikke klart sette status på overstyringen. (Dette er også ny funksjon i denne releasen.) Jeg prøver å reprodusere, men så langt uten hell. Skjedde dette i det du oppdaterte, eller etterpå? Kan det hende du ikke har kontakt med hub-en? Mulig work-around er å slette integrasjonen og legge den til på nytt. Entitets-id-ene skal være de samme, så det _burde_ ikke ha noe å si for evt. dashboards og automasjoner.
  5. Ja, den skal fungere fint. Kan du registere et issue på https://github.com/home-assistant/core/issues Jeg skal se på det!
  6. Stemmer, jeg laget det som en enkel select siden det ikke er en full climate entity - ingen mulighet til å styre temperatur. Det burde være forholdsvis enkelt å lage et 'template card' med 4 knapper ikoner for hjemme/borte/øko/komfort som viser global status.
  7. Det er samme oppførsel i app-en. Dette er oppførsel i Hub-en, og virker fornuftig på meg. En sone styres på 3 nivå - høyre tall har høyere prioritet: 1. Auto (ukesprogram) 2. Global overstyring 3. Lokal overstyring (av den sonen) Switchen kan settes til å overstyre én sone eller globalt (konfigureres i appen). Soner kan settes til ikke kunne bli globalt overstyrt (konfigureres også i appen) Dersom du ønsker ukesprogram på en sone mens global overstyring er aktiv, kan du lage et ukesprogram i HA som endrer lokal overstyring.
  8. Merk følgende når global overstyring er aktiv: Alle enkeltssoner kan overstyres med Away/Eco/Comfort Når man velger "Auto", så går sonen tilbake innstillingen til den globale overstyringen, ikke normalt ukesprogram. Dette er oppførsel i hub-en, og uavhengig av app eller HA Husk et det er mulig å unnta soner fra global overstyring. Dette må gjøres i app-en.
  9. Er det når du velger på forsiden av app-en, altså dette bildet? Det kalles "global overstyring", og er ikke støttet sammen med HA ennå. PR venter på review (ingen grunn til å mase): https://github.com/home-assistant/core/pull/80866 Hvis du endrer på en enkelt sone i appen (sveip til høyre i app-en), fungerer det da?
  10. Hmm - det skal ikke være noe HTML i de filene. Gå inn på hver enkelt fil og klikk på kopieringsikonet (det til venstre for søppelbøtta), eller åpne i "Raw"-format. Evt. kan du klone ned hele repo-et, og kopiere katalogen ut derfra.
  11. Ja, PR ble sendt inn i oktober, men det var Hacktoberfest og det ble sendt inn over 500 endringer! Kjerneteamet jobber på spreng med å reviewe, og det er stadig færre åpne: https://github.com/home-assistant/core/labels/hacktoberfest-accepted Hvis noen her inne er gode i Python, er det supert med et foreløpig review. Ja, det skal gå helt fint! Status vil vises som "Off" på sonene i HA. Jeg har ikke selv laget noen automasjoner med det, men ukesprogram bli select-entiteter som navngis etter navnet på ukesprofilen. Veldig gjerne! Det fungerer fint hos meg, men jo fler som tester jo bedre! Last ned filene i https://github.com/oyvindwe/home-assistant/tree/nobo_hub-profiles/homeassistant/components/nobo_hub og legg de i custom_components/nobo_hub. Rediger manifest.json - legg til en linje (husk komma på linjen over): "version": "1.0.0" Oppdater gjerne PR-en med testresultat!
  12. Det stemmer at dette var riktig i HACS. Det skyldes en feil i pynobo, men HACS hadde en workaround (som jeg ikke vet om ble implementert med vilje eller bare tilfeldig): https://github.com/echoromeo/pynobo/pull/30 Fiks er inkludert for 2023.01: https://github.com/home-assistant/core/pull/83947
  13. Dette er fikset i utviklingsbranchen, men krever også nyere versjon av pynobo (som ikke er releaset ennå). For å teste, endre requirements i manifest.json til (det er sperre mot å sjekke inn slike endringer): "requirements": [ "git+https://github.com/oyvindwe/pynobo.git@fix-global-override#pynobo==1.4.1" ],
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.