Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Kakemanx

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    openHAB
    SmartThings
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kakemanx sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Den versjonen før, tf021... er det noe iveien for å kjøpe den? (siden jeg egentlig ikke har lyst til å vente på en med romføler..)
  2. Er det noen som har brukt Trend Setter for gruppering av feks lys? Jeg skjønner ikke helt hvordan den skal brukes... trodde først det var en smartapp, men skal visst installeres som en DH.. Men skjønner fremdeles ikke hvordan jeg skal knytte lampene til denne DH.. Noen som har en hjelpende hånd å gi meg? Jeg har feks 3 pærer i en tak lampe (IKEA trådfri 980lm pærer) og vil ha mulighet til å styre alle på en knapp både av/på, styrke og kaldhet.. Alternativt finnes det en annen løsning? Har ikke begynt å utforske webcore ennå og vil helst vente litt med det :/
  3. Ok, thanks Har ihvertfall begynt å fomle med OH2.. fått lagt inn alle yeelightpærene så er ihvertfall det gjort
  4. Sååå.... UZB1 og Conbee er å få kjøpt i Norge? EDIT: Conbee ihvertfall på kjell.com Edit2: Om jeg kobler det jeg har av zigbee/Z-wave mot ST, og i tillegg har Yeelight etc, kan jeg dra alt det inn i OpenHAB2? Takker for svar
  5. Ok.. deCONZ... Men selve Pi'en kan ikke parre noe... dette må eventuelt gjøres med medfølgende huber? Feks for aqara enen med feks ST eller Miija Hub? IKEA med ST eller den fjernkontrollen man kan parre de med? Er dette riktig forstått?
  6. Har antagelig blitt adressert tidligere, men våger meg å spørre med tanke på eget utstyr og egne evner.. Utstyr: Litt aqara (inkludert hub) Smartthings v2 IKEA plugger og pærer Noen få sonoff plugger en del yeelight pærer en doorman v2 og en doorman v1 google home Evnene mine er vel ikke så helt gale, programmerer ikke (litt arduino på lavt plan) men jeg er forholdsvis god på cut'n paste og å fomle meg frem basert på script og code... Så er ikke helt "evneveik" :P Så til spørsmålet.. til nå har jeg ikke tatt i bruk smartthings hub og heller ikke satt opp openHAB, så for å spare meg litt arbeid tenkte jeg å spørre her om hva dere anbefaler? Er det overkommelig med tanke på evner og utstyr å få noe ut av OpenHAB eller bør jeg kjøre smartthingslinja? Så kommer et lite teknisk spørsmål... hvordan parrer man feks zigbee ting mot OH? vet zigbee er 2.4Ghz, men om jeg feks kjører openhabian, er parringen som på en feks smartthings hub eller må tingene først parres med sine respektive hubber og deretter legges inn i openhab?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.