Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Linn85

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Linn85 vant dagen sist 10. november 2018

Linn85 hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Linn85 sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ikea pærene funket via Siri når de var koblet via IKEA sin gateway, men der var de så sinnsykt ustabile, derfor jeg flyttet de til Phillips Hue.
  2. Jeg har fått det til nå. Men homekit finner de ikke.. Så da er det jo litt irriterende?
  3. så den derre... Eller slutten. Man må bare ha pærene i nærheten, for nyeste firmware gjør at man ikke trenger å gå gjennom Ikea sine Gateway. Men jeg må ha en "GU10" lampe. Som er koblet til enkel strøm og blir en ledning med spot på, som i videoen. Noen som vet hvor man kan finne det? OG
  4. Kom over denne videoen: Jeg har TRE Phillips Hue og TREDVE Ikea Trådfri pærer/spotter. Og IKEA Gateaway er TEIT. Mens Phillip Hue er mye bedre. Noen som har overført alle fra ene til den andre?
  5. Vet ikke om det er HomeKit eller IKEA som er teit, men det er ofte det går veldig tregt... Så kunne tenke meg noe mer stabilt.
  6. Så vi er bare to damer? Så kjedelig! Skulle tro dette var noe flere damer kunne like!
  7. Kjøpte Phillips Hue på impuls, også har jeg bare spotter i hele huset, og da ble IKEA 400 kroner pæren rimeligere. Men IKEA er ikke like stabil...
  8. Eneste grunnen til at stichen som er tapet oppå alarmboksen er slik er fordi den ikke ville la seg henge opp på veggen, ser litt teit ut, men siden det er bak sofaen er det bare jeg som vet om det
  9. Har Modem, trådløs del fra Altibox, Alarmsentral, NAS disk, Switch, Phillips Hue og IKEA lyssystem. Fordi jeg kjøpte Phillips Hue gikk jeg tom for porter på routeren og kjøpte sn switch. Har tenkt å rydde i evigheter, og fikk endelig gjort det. Ikke perfekt. Men greit nok?
  10. LOL! Ikke mange som er fan av Apple her altså? Nå mener jeg Apple som i iMac, iPhone og slike ting. Liker Apple HomeKit, men har forstått at det ikke er all verden av produkter som støtter Apple Kit, Apple som er strenge og teite? Derfor har jeg Google Assistant også.
  11. Kan det gjøres slik at jeg kan styre via telefonen også? Hva heter produktet?
  12. Hei! Jeg er Linn, alltid vært glad i duppedingser. Glad i Apple og alt som er SMART. Har ikke så mye enda, men syntes det er en artig hobby og smarte huset mitt. Har: :: Ring Doorbell 2 :: Google Home Assistant :: Phillips Hue System med tre pærer. :: Canary overvåkning :: Sector Alarmsystem Har lyst å få ting litt mer automatisert, spesielt lys og slikt. Vil også ha opp flere kamera rundt huset (spesielt fra hagen for å se på hjort, bevegelsesstyrte) Tenker dette er ett artig sted
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.