Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

mr.rs4

Medlemmer
  • Innlegg

    317
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av mr.rs4

  1. 8 minutes ago, christbj said:

    Har du en sensor som er direkte assosiert med lyset i Zigbee? Jeg testet ut denne funksjonen mellom en Ikea Vallhorn PIR sensor og en Zigbee dimmer fra Micromatic (ZB250). Da ble lyset skrudd på som forventet, men det ble også skrudd av igjen etter 1 minutt, ikke 15 min som jeg har satt i Home Assistant. Vallhorn kan settes til enten 1 eller 5 minutter, så da vet jeg at min er satt til 1 minutt.

    En slik assosiasjon i Zigbee vil ikke synes i din flow, den er kun synlig i Zigbee oppsettet i de aktuelle enhetene.

    Nei, den Fibaro sensoren er ikke satt sammen opp i mot lysene. Har tatt den ut / vekk og lagret oppsett uten motion sensor er med. Som om den "henger" igjen?

  2. 1 hour ago, stigvi said:

     

    Jeg ser på mine IKEA rullegardiner at de kun sender oppdaterer batteristatus når de "ruller" inn eller ut. Men det skal være mulig å sette opp rapporteringsinterval i zigbee, men vet ikke hvordan det gjøres i Homey.

     

    Tips:
    Hvis du vil at batteriene skal vare i mange år så er det lurt å ikke slippe de under 40%. Det gjelder alle lithium-ion batterier, enten det er i rullegardin, kamera, mobiltelefon eller bil.

    Takker for svar.

    MEN det å ikke slippe batteriene under 40% på de Ikea Fyrtur battereiene er ikke lett 😞 Forbanna dritt batterier. Tror jeg har et par batterier som er mer eller mindre kapput 😞

  3. Hvorfor tar det så lang tid, før en oppdatere batteri prosenten på mine produkter?

    Som Ikea her, så har det tatt gjerne 1-1,5 uke. Har ikke fått med meg at det tar så lang tid. Har ikke sett på det tidligere, har bare ladet produktene når gardinene ikke fungerer lenger.

    Martin rullegardin ladet mange dager siden...
    Er det på noen måte å få en oppdating, enten via flow eller via manuell oppdatering via Homey app?

    Screenshot_20240506_094459_Homey.jpg

  4. On 28/04/2024 at 09:37, Venin said:

    Nei. Den skal vel bare blinke grønt når den er i inclusion mode. Prøvd å sette inn batteriene på nytt? Eventuelt ta en reset.

    Ok, takker. Fikk det vekk, og lagt inn DanaLock inn i min Homey 🙂
    Men når jeg har satt opp Danalock i garasje døren igjen, skal teste den via Homey så får jeg "time out". Kan det ha noe å si at Secure er satt til S2?(Access) i Advanceed Setting?

    Har DanaLock V3 Z-Wave, med siste firmware oppdatering, og Homey er og oppdatert.

  5. Noen som har sett / testet denne saken her? Eufy Video Smart Lock S330 

    https://www.eufy.com/products/e85301y1?fliter_category=smart-lock&variant=41783198318778

     

    1_b860cd54-fabe-404c-9ca4-683377821afb_2

     

    2_c15fd9a1-a095-4194-8bb3-68d7bcbfcc95_2

     

    3_b0d97bac-ee7f-49b2-8766-a954449c8467_2

     

    $349.99

    4 interest-free payments or as low as $32/mo with Affirm. Learn more

    • Triple Security Features: Experience peace of mind with this keyless entry door lock, integrating rapid fingerprint recognition, a crisp 2K HD camera, and a sophisticated video doorbell, ensuring your home's security is uncompromised.
    • Remote Access and Real-Time Notifications: Stay connected to your home with the eufy Security app, offering No Monthly Fee for remote door management and immediate notifications, so you're always informed, no matter where you are.
    • Long-Lasting Battery Life and Robust Build: Count on endurance and resilience with a 10,000 mAh battery and a sturdy design that's certified to withstand extreme weather, from icy cold to scorching heat, ensuring reliability all year round for your keyless entry system.
    • Enhanced Connectivity and Storage with Chime: Expand your security system with additional video storage up to 128 GB via an SD Card Required and a Chime Included feature that enhances Wi-Fi connectivity, keeping your system online and alert without monthly fees.
    • Easy Installation and Reliable Customer Support: Set up the security system in just 15 minutes, compatible with US/Canadian deadbolts without the need for drilling, and enjoy peace of mind with a 12-month warranty and 24/7 customer support, ensuring a Chime Included experience with no monthly fee.
  6. Er det kommet noen bedre brytere for mitt lysrør oppsett? Som tåler belastningen for å skru på og av lysrør? 

     

    Har 2 sett med 700w(6 lamper med 2 rør) og 300w(3 lamper med 2 rør) lysrør. 

    Ønsker Zigbee brytere og helst at de kan ligge i gjemt i kabel kanal. 

  7. 22 minutes ago, Spacycaptain said:

    Stemmer det at det ikke lenger er mulig å få til noe med Liftmaster mot noe annet smart hjem system i norge? Snakka med leverandøren og han sa at produsenten hadde kutta all støtte utenfor Amerika for Google eller Apple. Prøvde å få til mot Yale Doorman L3 app feks men ser at det ikke går det heller da den prøver gå til en nettside som angivelig er erstatta av appen MyQ

    Tidligere kun jeg si "Hei Google, åpne garasje porten" og den åpnet porten. Samme med stenge. 

    Så sluttet google å fungere. 

     

    For et par dager siden testet jeg igjen, og nå åpner Hei Google bare appen på mobilen, men åpne / stenge porten skjer ikke. 

     

  8. Kan jeg bruke Ikea TRÅDFRI signalforsterker til å forsterke zigbee signalet videre ifra huset og ut til garasjen min?

    Koble Ikea TRÅDFRI signalforsterker opp til Athom Homey og videre til zigbee enheter i garasjen?

     

    Edit

    Ser i appen at det skal fungere, men gjør det i virkeligheten? 

     

    Jeg sliter med å få styrt smart enheter ifra min Homey til garasjen, så nå lurer jeg på å sette opp mange Ikea TRÅDFRI signalforsterker til å forsterke zigbee signalet(både i garasjen og i huset). Men garasjen er i betong, med sikkert for mye armering i 😬

  9. Trenger zigbee signaler ut til garasjen, og der ute tenkte jeg skulle sette opp Osram Smart+ Zigbee-fjernstrømbrytere.

    https://www.kjell.com/no/produkter/smarte-hjem/fjernstrombryter/fjernstrombryter-zigbee/osram-smart-zigbee-fjernstrombryter-p51048

     

    Det jeg lurer om denne fungere med Athom Homey og at den videre sende zigbee signalet til andre zigbee enheter i garasjen?

  10. Avstanden på ZWave nettverket er ca 3meter(igjennom gulv og 1 vegg) til første Fibaro Wall plugg, så ca 4-5meter(enda en etasje opp og 1 vegg) til neste Fibaro Wall plugg.

    Sliter da med Fibaro motion sensorene ikke registrere bevegelse og detter ut av nettverket mitt.

    Aqara motion sensor med Zigbee fungerer bedre.

     

    Har Athom Homey(ikke oppdatert enda pga litt redd den ikke skal fungere med mine produkter, som nå blir Aqara, IKEA og Phillips Hue), men tror nok det skal fungere nå da.... 

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.