Gå til innhold
 • Bli medlem

mr.rs4

Medlemmer
 • Innholdsteller

  240
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

mr.rs4 vant dagen sist Januar 28

mr.rs4 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om mr.rs4

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. mr.rs4

  ZigBee i HomeSeer for ELKO og IKEA Trådfri

  Hva er det å gjøre når man ikke får lagt til IKEA pærer lenger? Har lagt til 7stk pærer og 2 stk remote brytere. Fikk legge til 2stk trådfri pære idag, men får ikke legge til 2 siste pærene. Hva kan være galt? I går fikk jeg heller ikke legge til en IKEA pære, så trodde det var noe galt med den og byttet den inn, og kjøpte 4stk nye idag igjen(hvor jeg har fått lagt til 2stk av 4stk). Alle andre innstallerte IKEA pærer fungere 100% Vanligvis har den funnet pærene etter 60sek, men har testet med opptil 3min nå, uten det hjelper. EDIT Når jeg har lagt til fleste om ikke 6 av 7 pærer har jeg gjort det ifra web, og ikke ifra deCONZ - ConBee PC program. Har vel mer eller mindre gått smerte fritt, til igår/nå når jeg skal legge til 2 site av IKEA innkjøpte pærene. EDIT 2 USB donglen er ca 5-10cm ifra IKEA pæren. Trykker på bryter 6 ganger, og testet med å vri på pæra 6 ganger slik lyset går av & på. Og når det ikke har hjulpet, har jeg skrudd av og på mer enn 6 ganger, men det hjelper heller ikke. EDIT 3 JowHue er på version 2.0.3.0, som er siste...
 2. mr.rs4

  Comfortclick bOS

  Dette så bra ut😁 Noen oppdateringer? Flere bilder?
 3. mr.rs4

  Raymond's Homeseer

  Ja, må nok gå for et rele Kanskje dette går? http://m.proff.elko.no/universal-rele-13-a/universal-rele-13-a-article1827-1358.html Skal gå innom den butikken jeg pleier å handle tingene mine i, og spør etter noe slik.
 4. mr.rs4

  Raymond's Homeseer

  Jeg hadde visst ikke de der jeg linket til tidligere, men den andre typen T5 Biltema selger den uten tenner = med elektronisk ballast. Er usikker på hva "resistive" og "incandescent" når en ikke har tenner, men frykter at det er det samme siden det er lys stoff rør.
 5. mr.rs4

  Raymond's Homeseer

  Lager en "Huske liste" for meg. Om noen mener jeg burde forrandre noe setter jeg pris på deres innspill. Sette opp Viritual Device RFXcom Har laget med en liten "huske liste" på hvordan sette opp Nexa stikk i RFXCom. Men trenger litt mer start hjelp ifra dere.
 6. mr.rs4

  Hvilke lader til Tesla er å anbefale?

  Det var ikke store karen nei. Tror nok jeg går for en lignende. Må først kjøpe meg Tesla først(kanskje til kommende vinter ferie, og reise til Oslo da for kjøp)
 7. Tror jeg fant ut av det. Satt opp nye tids soner (med tids event) og la til om: Bevegelse på dør sensor OG tids styring er riktig. ELLER Bevegelse sensor(måtte bruke Home Security) OG tids styring er riktig. Som dette, og en for dag(08:01-18:00), kveld(18:01-00:00), morgen(06:01-08:00) og natt(00:01-06:00). Fikk ikke det til om sensor tok bevegelse på Binary Sensor, så testet jeg med Home Security på Fibaro sensor. Stemmer det, eller er det noe feil med parametre?
 8. Prøver å sette opp en event med automatisk lys av og på, med styrke % etter klokke og av etter ikke bevegelse. Som man ser har jeg lagt til "Cancel a Delayed Device Action", og ut ifra HS7 skolen bør man kanskje ha en slik? Nå tester jeg ut event "Kveld" og får det ikke helt til. Og satt på "Cancel a Delayed Device Action", så fungere IKKE event. Når jeg aktivere Sensor Binary i TV Stue, så skjer det ikke noe. Men når jeg tar vekk "Cancel a Delayed Device Action", så fungere det. Men usikker på om den vil "reset" event og den vil fungere igjen senere(ser ikke slik ut)? Når jeg tester igjen etter lyset er gått av, og et par min er gått så vil ikke lyset gå på igjen når jeg aktivere Sensor Binary i TV Stue, som kanskje har noe med "Cancel a Delayed Device Action"??? Har testet med andre klokke slett, som samme tid som jeg tester på. Testet ut med forskjelige IF på Sensor Binary, som "is set to" senarioer. Kveld Event ønske og teste ut nå er: Her ønsker jeg at lyset skal gå på vis det er bevegelse på Fibaro sensor, og om tiden er etter 19.00, sett lys styrke til 20% Så ønsker jeg at det skal gå automatisk av etter 30min uten bevegels. Har satt nå 1min, bare for å teste ut. Legger med hele event for vanlig, ettermiddag og natt. TV Stue Vanlig Her ønsker jeg at lyset skal gå på vis det er bevegelse på Fibaro sensor, og om tiden er daytime(after sunrise, before sunset), og kun med LUX under 800. Lys styrke til 85% Så ønsker jeg at det skal gå automatisk av etter 30min uten bevegelse. Ettermiddag Her ønsker jeg at lyset skal gå på vis det er bevegelse på Fibaro sensor, og om tiden er after sunrise. Lys styrke til 50% Så ønsker jeg at det skal gå automatisk av etter 30min uten bevegelse. Kveld Her ønsker jeg at lyset skal gå på vis det er bevegelse på Fibaro sensor, og om tiden er etter 19.00. Lys styrke til 20% Så ønsker jeg at det skal gå automatisk av etter 30min uten bevegels. Har satt nå 1min, for å teste ut. Har og satt tiden til nå, for å teste ut. Hva er det jeg har nå glemt? Ikke forstått?
 9. mr.rs4

  Generelt treg zwave / fibaro dimmer

  Ja, noe går inn og noe går ikke inn. Den HS skolen er meget bra 🙂 Noen lærer best med å teste ut, andre lærer best med å lese seg frem til ting. Jeg er nok i den andre kategorien der jeg må teste frem. Skulle ønsket jeg forsto mer med å lese meg frem til ting, hadde vært en del lettere. Men denne Q & A for "Device Has Been X for Exactly Y time" og "Device Has Been X for At Least Y time" burde jeg ha ihvertfall ha visst bedre på.
 10. mr.rs4

  Hvilke lader til Tesla er å anbefale?

  Den ser jo meget bra ut. En må vel få seg Tibber strøm abb og denne @Moskus plug in og da...
 11. Jeg kommer til å kjøpe meg en ny Tesla igjen. Og må sette opp en lader. Hvilke lader anbefaler dere? Som snakker med HS3. Og kan styre etter strøm priser etterhvert. Hva anbefaler dere?
 12. mr.rs4

  Vifte på trim rom?

  Ja, kun ein ventil😪
 13. mr.rs4

  Vifte på trim rom?

  Hva er det å velge / hva anbefaller dere? Har et trim rom på ca 4 x 4 meter, 1 dør inn og 1 dør videre inn i boligen. Har 1 stk ventil på 15x15 cm, og lurer på om å ha en "kanal" vifte der. Men hvilke vifte? Hvilke vei bør den dra luften? Inn med frisk luft, eller ut med dårlig luft? Kan åpne dør som går ut, men kjekt om man slipper det, ved hjelp av viften. Selvfølgelig styre den med sensorer som er på markedet.
 14. mr.rs4

  Generelt treg zwave / fibaro dimmer

  Ok, så da kan jeg forrandre det slik, og sette parametere 50 til f.eks 30%
 15. mr.rs4

  Generelt treg zwave / fibaro dimmer

  Har forandret en del ting her og der, men ser fortsatt aktivitet i LOG, og lurer på om det er vanlig Oppsett på gang 3 etg Log, er det vanlig med slik aktivitet?
×