Gå til innhold
 • Bli medlem

mr.rs4

Medlemmer
 • Innholdsteller

  270
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

mr.rs4 vant dagen sist Januar 28

mr.rs4 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral

Om mr.rs4

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. mr.rs4

  Øke følsomheten på FIBARO MOTION SENSOR?

  Ja tenkte på parameter 1 jeg og, men ville hørre med ekspertene her inne. Tar en liten justering på parameter 1. Takker for svar😁
 2. Skal øke følsomheten på FIBARO MOTION SENSOR, og lurer på hvilke settings som er lurt å forrandre på. Når vi er i TVStue, så ser den oss ikke så godt, og dimmer lyset selv når vi er i rommet. Så tenker å øke følsomheten litt. Hva bør en forrandre? Hvilke av de gule er lurt å forrandre på?
 3. mr.rs4

  DanaLock v3 - erfaringer

  Er det slik at man kan se / ha logg på hvem som "lås opp / låser" noe plass? De som kommer og låser opp med blåtann / wifi / geotag bør vel registreres / ha log på?
 4. Denne så litt kull ut, og du får "løftet" den vekk i fra vegg / andre "gjenstander". Kjøpte denne jeg for å teste ut 🙂 https://www.ebay.com/itm/Easy-Use-Flexible-USB-LED-Light-Extender-Hose-30CM-360-Angle-Metal-Data-Cable/322585911576?hash=item4b1b9e6118:g:JcwAAOSw7XZXhJSE
 5. Hvor mye minne/ram har du på PCen / RPi? For min del så var RPi allfor treg, ikke bare med HS3 men med hele RPi. Den tålte ikke å ha for mye last på RPi(et par faner oppe i chrome og HS3 kjørene), så knelte RPi helt. Jeg la om til NUC med 16gb Ram og relativt rask CPU, og det meste er oppe å kjører for meg(z-wave, RFXcom, JowiHue). Men har ikke så mange noder enda. Jeg har ikke testet linux. Annet tema, vil du selge ut sensorer(dimmere, bevegelse osv) kjøper jeg de av deg 🙂
 6. @Moskus - Dette gjelder både de som går på batteri og på fast tilførsel av strøm? Jeg ser hos meg så er det satt 12t polling på batteri enheter av z-wave(Fibaro). Men ikke på de med fast tilførsel.
 7. mr.rs4

  Manuelt trigger for lys

  Takker for hjelp og gode svar 🙂
 8. mr.rs4

  Manuelt trigger for lys

  Ok Det er denne du tenker på? --> «device value was set to»
 9. mr.rs4

  Manuelt trigger for lys

  Og i tillegg må man ha med "Then Cancel a Delayed Device Action" på 2 Stue Scene Activation - Tak Lys OG 2 Stue Switch Multilevel På ALLE events Stue Lys har???
 10. mr.rs4

  Manuelt trigger for lys

  Da har jeg satt opp dette, og det ser ut som det fungere, men bør man ha med "Then Cancel a Delayed Device Action" på 2 Stue Scene Activation - Tak Lys OG 2 Stue Switch Multilevel - Tak Lys(gulet ut) på Stue MAX Lys.
 11. mr.rs4

  TrådfriSeer Beta

  Da holder jeg på oppsettet mitt, for det fungere helt fint 🙂
 12. Har du andre produkter som fungere? Som f.eks Fibaro wallstick? Hvordan inkludere du? Rett på siden av UZB1, og så setter du den opp på vegg "langt" ifra? Har du andre z-wave produkter i nærheten av sensorene du prøver å sette opp? f.eks Fibaro wallstick? Edit Stemmer det ja, Fibaro Wall Plug, ikke Fibaro wallstick 😳 🤣
 13. mr.rs4

  Manuelt trigger for lys

  Deaktivere med sette parametre 23 til 0 Og sette forrandre parametere 28 og aktivere 1? Og ta en rescan.
 14. mr.rs4

  TrådfriSeer Beta

  Hvordan er denne iforhold til Jowihue?
 15. mr.rs4

  Manuelt trigger for lys

  Ser nå når jeg gikk igjennom stuen, da gikk lyset til normalt etter tid & bevegelse. Men lyset gikk ikke tilbake til LAST etter de 5 minuttene som ble satt (i Stue Max Lys). Dvs at jeg ønsker lyset skal gå tilbake til det som var før Manually Triggered.
×