Gå til innhold
 • Bli medlem

mr.rs4

Medlemmer
 • Innholdsteller

  276
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

mr.rs4 vant dagen sist Januar 28

mr.rs4 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

8 Neutral

Om mr.rs4

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. mr.rs4

  Z-Wave extension?

  Er det noe slik? Har en garasje(for det meste i betong) som står ca 3m ifra huset. Har satt en zwave stikk i garasjen og en i huset(nærmest pluggen som står i garasjen). Avstand er ca 5-6m i mellom. Men får ikke kontakt med zwave som er i garasjen(sikker betong og jern som stopper signalet?) 🤔 Prøver å styre lyset i garasjen + sensorer på dør og garasje port.
 2. Kan man ikke trykke på knappen på siden av lade punktet? For å åpne luke og avslutte lading?
 3. Det var det jeg håpet på, og kunne bruke Google hub sammen med Homeseer, da tror jeg hadde handlet den. Tviler på jeg kjøper den om den ikke greier dette
 4. Ja det vet jeg. Litt dumt spørsmål ja, men tenkte på om det går ann å kjøre web grensesnitt til homeseer igjennom denne saken her. Det er vel heller tvilsomt ifra Google sin side?
 5. mr.rs4

  Smart Katteluke.

  Kunne du linket til den katte døren du bruker? Må kjøpe ny kattedør, så denne hadde vært super å hatt😁
 6. Er det noe som kan snakke sammen dette? Det burde jo det da
 7. Ja tenkte på parameter 1 jeg og, men ville hørre med ekspertene her inne. Tar en liten justering på parameter 1. Takker for svar😁
 8. Skal øke følsomheten på FIBARO MOTION SENSOR, og lurer på hvilke settings som er lurt å forrandre på. Når vi er i TVStue, så ser den oss ikke så godt, og dimmer lyset selv når vi er i rommet. Så tenker å øke følsomheten litt. Hva bør en forrandre? Hvilke av de gule er lurt å forrandre på?
 9. Er det slik at man kan se / ha logg på hvem som "lås opp / låser" noe plass? De som kommer og låser opp med blåtann / wifi / geotag bør vel registreres / ha log på?
 10. Denne så litt kull ut, og du får "løftet" den vekk i fra vegg / andre "gjenstander". Kjøpte denne jeg for å teste ut 🙂 https://www.ebay.com/itm/Easy-Use-Flexible-USB-LED-Light-Extender-Hose-30CM-360-Angle-Metal-Data-Cable/322585911576?hash=item4b1b9e6118:g:JcwAAOSw7XZXhJSE
 11. Hvor mye minne/ram har du på PCen / RPi? For min del så var RPi allfor treg, ikke bare med HS3 men med hele RPi. Den tålte ikke å ha for mye last på RPi(et par faner oppe i chrome og HS3 kjørene), så knelte RPi helt. Jeg la om til NUC med 16gb Ram og relativt rask CPU, og det meste er oppe å kjører for meg(z-wave, RFXcom, JowiHue). Men har ikke så mange noder enda. Jeg har ikke testet linux. Annet tema, vil du selge ut sensorer(dimmere, bevegelse osv) kjøper jeg de av deg 🙂
 12. @Moskus - Dette gjelder både de som går på batteri og på fast tilførsel av strøm? Jeg ser hos meg så er det satt 12t polling på batteri enheter av z-wave(Fibaro). Men ikke på de med fast tilførsel.
 13. Takker for hjelp og gode svar 🙂
 14. Ok Det er denne du tenker på? --> «device value was set to»
 15. Og i tillegg må man ha med "Then Cancel a Delayed Device Action" på 2 Stue Scene Activation - Tak Lys OG 2 Stue Switch Multilevel På ALLE events Stue Lys har???
×
×
 • Opprett ny...