Gå til innhold
 • Bli medlem

Fiskestang

Medlemmer
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Fiskestang

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg ser etter hygrometer som er kompitabel med telldus, og disse bør vise litt mer nøyaktighet enn Telldus sine egne. Noen som har forslag til noe som er gode?
 2. Skal brukes av styring av sensorer og brytere på båt sånn at jeg kan ha et overblikk med hvordan tilstanden er ombord når jeg ikke er der.
 3. Ok. Og routeren kan få wifi fra mobilt nettverk? Alternativet er abonnement fra ICE og router derifra. som blir en dyrere løsning.
 4. Er det mulig å kjørebruke mobilt nettverk til å kjøre Tellsttick znet lite v2, eller må den kobles opp til en router?
 5. Jeg har en smartkontakt på varmepumpa fra Smart Life. Netatmo blir brukt til temperatur trigger. Har lagt inn i IFTTT. Problemet er at IFTTT noen ganger ikke trigger når den skal, eller ikke trigger i det hele tatt. Noen ganger derimot, går det som smurt. Noen måte å få IFTTT mer stabil?
 6. Takk for gode svar. Men jeg har bestilt denne: https://www.topheat.eu/en/flush-thermostats/1394-thermostaat-met-infrarood-sensor-mtc2-1666-otn2-8719638218030.html. Snakket med forhandler, og jeg tar bort original termostatstyring, og kobler på denne. 1000 kr ferdig tollet
 7. Takk for svar. Tror ikke jeg gidder å begi meg ut på det. Rart at det ikke finnes ferdige sensorer for dette. Finnes IR sensorer for alt mulig ellers.
 8. Jeg har varmefolie i stua. Jeg ønsker å styre temperaturen ved hjelp av en IR føler som ser temperaturen på gulvoverflaten. Har dere noen gode ideer til hva som kan brukes? Jeg ser for meg en IR føler som slår av og på en smartkontakt..
 9. Det kan være det ja. Men det er uaktuellt å rive opp laminaten for å bytte termostat. Og jeg ser på den du har tenkt å montere, så er det fortsatt 1 grad hysterese. Jeg ønsker mindre enn dette, og det kan jeg få med IR sensor
 10. Det ligger en sensor under laminaten. Men som sagt, så synes jeg at det blir for stort sprang med 2 grader forskjell på tempereaturen. IR sensor kan se direkte på laminaten, og skru av og på deretter.
 11. Skjønner. Var det jeg hadde lyst til å unngå. Men om det finnes 'bruksanvisninger' på dette, så skal jeg vel klare å fikse det selv...
 12. Jeg har varmefolie under laminat, og ønsker å få en bedre styring av temperaturen på dette. Styringen fungerer slik nå: Dersom innstilt verdi er 20 grader, så blir det en variasjon på 2 grader da den stopper oppvarming når føleren kjenner 21 grader, og starter igjen når føleren kjenner 19 grader. Jeg har en ide om at dersom jeg bruker en ekstern infrarød sensor til å måle overflate temperaturen på gulvet, så vil jeg kunne holde en mer stabil temperatur. Denne sensoren må kunne slå på/av en smart kontakt når ønsket temperatur er oppnådd, som igjen starter/stopper styringen av varmefolie. Googler men finner lite om dette. Noen som har gode ideer?
×
×
 • Opprett ny...