Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Korkz

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Korkz

  1. Takk for tips til alle tre ???
  2. Hei Jeg har en samboer som verken er så glad i å rope kommandoer ut i luften, eller lete frem mobilen for å sette i gang ting. I den forbindelse leter jeg etter noen brytere jeg kan bruke for å aktivere forskjellige flows på homey. Noe lignende "the button" fra fibaro, bare litt mindre, og helst med flere knapper. Noen som har gjort noe lignende, og har noen produkter å anbefale?
  3. Hei Jeg er ganske nybegynner på dette. Har skaffet meg en homey og automatisert en del lys i hjemmet. Nå jobber jeg med å få automatisert varmen. Har fått panleovner og gulvvarme inn i systemet, og automatisert litt ut fra tid, og om folk er hjemme eller ikke. Min samboer har dog behov for å stille varmen opp og ned ut fra dagsformen. Det som er alt for varmt en dag, er alt for kaldt en annen dag. Hun er ikke så teknisk anlagt, og en virtuell termostat opprettet ved hjelp av Virtual Devices ble for vanskelig å forholde seg til. Tenkte å skaffe en fysisk termostat å sette opp på veggen, slik at hun kan stille på den når hun er missfornøyd. Jeg syns jo termostaten til nest er veldig kul, men har forstått det ikke er bare bare å bruke den her i Norge. Noen som har forslag til en termostat som kan ta over jobben til den virtuelle termostaten min? Den trenger bare å kunne rapportere en "target temprature" til homey, som vil ta seg av resten - og gjerne kunne forholde seg til flere soner i leiligheten. Noen tips?
  4. Hei Har søkt en del på nett, kom over denne listen her: https://www.postscapes.com/wireless-vent-keen/ Tenkte da på "flair" eller "keen" - ventilene som er på listen. Virker som de kanskje kan gjøre jobben? Kikket også på noen av dingsene til Airthings. I mitt drømmescenario, hadde kanskje en https://airthings.com/no/wave-plus/ vært perfekt for å måle forskjellige verdier i luften, som igjen åpnet ventilene ved behov. Så ikke noe om smartstyring på sidene til Airthings, men sendte de en mail og spurte de om de hadde planer om å lage noe som fungerte med smarthjem. Fikk til svar at de hadde fått på plass følgende: IFTTT Wave Plus - Raspberry Pi IFTTT har jeg hørt om, og det burde kanskje være mulig å styre ventilene slik jeg ønsker ved hjelp av det? Virker som det kanskje er litt mer krevende å lage en løsning ved hjelp av Raspberry?
  5. Hei Jeg skal sette inn noen nye ventiler i kjelleren. Hovedsakelig som et tiltak mot radon. Har bare litt for høye verdier, så håper mer effektiv lufting vil hjelpe. Jeg er også helt i startfasen av å gjøre hjemmet mitt litt smartere, og tenkte at jobben med å åpne og lukke ventilene kanskje var en oppgave som kunne løses med noen smarte dingser. Noen som har noe erfaring med dette? Eventuelt noen produktet de vil anbefale?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.