Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Roger25

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Roger25

  1. Takk for svar. Syns Appen er vanskelig å stille, da den ikke lagrer flere steder på de forandringer jeg gjør, og skal du inn å se på det igjen, blir det forandret. Jeg må bare prøve meg frem hvilket signal som har prioritet. Bevegelesdetektor, "komme hjem" eller rutinene. Det hadde vært OK med alle 3 funksjoner. Kan jeg styre appen (sette opp) på PC parallelt med mobiltlf., så slipper jeg å "knote" så mye, da mobiltlf. har liten skjerm og små taster.?
  2. Telldus er et eget system, og lever sitt eget liv. Dette er snakk om system 2 som er Philips Hue.
  3. Utelamper Philips Hue blir trigget via bevegelses detektor, samt at de følger soloppgang/solnedgang. Hva er dominerende? Er bevegelesdetektoren ut av funksjon etter soloppgang, og vil den bare fungere etter solnedgang.?
  4. Roger25

    ZigBee sender

    Noen som vet om en ZigBee sender med potensialfri kontakt som fungerer med Philips Hue.
  5. Ja, jeg har lurt på hvordan jeg løser dette. Skal stå i hvilestilling (dimmet nivå) Ved signal fra bryter eller bevegelesdetektor, skal lyset gå til max. Forbli der til signal fra bevegelesdetektor blir borte. Skal så gå tilbake til hvilestilling (dimmet nivå).
  6. Takk for svar, men systemet/ komponentene må kunne leve sitt eget liv uavhengig av Apper, Wi-Fi etc. Innsignalene er potfrie kontakter.
  7. Noen som vet om en dimmer med 2 faste nivåer. Nivå 1= max belysning. Nivå 2= dempet belysning. Vil bli styrt med en eller flere potensialfrie kontakter fra bevegelses detektor og magnet kontakter. Bør kunne gå sakte mellom Nivå 1 og Nivå 2 hvis mulig.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.