Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Nuri

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nuri

  1. På 2.3.2019 den 13.08, emyr skrev:

    Hei. Du kan bare laste ned Raspbian på vanlig måte og bruke det. Trenger ikke bruke imaget som det står om i første post. Jeg bruker Raspbian Lite.

    Jeg har testet med 32GB minnebrikke og får SOS på PI'en. Nå har jeg brukt et bredt spekter am programmer for å skrive imaget, utenom det som er lenket til den opprinnelige artikkelen. Den fikk jeg ikke til å fungere overhodet.

     

    //Nuri

  2. 5 minutter siden, Gizmo skrev:

     

    Maksimum størrelse på SD kort er 32 GB på 3B+, kan kanskje være det som er problemet. Jeg brukte det imaget før jul uten problemer, på en 3B+

     

    Det stemmer nok ikke, har testet andre distroer som har kjørt utmerket på 64GB, den begrensingen du viser til er nok en filsystembegrensning. Men mulig støtten for over 32GB ikke er i tilstede i imaget som ligger her.

    Skal teste med 32GB i morgen.

  3. På 28.2.2019 den 8.25, amund7 skrev:

    image.thumb.png.52a916eca290c80be6563a4deea1626f.png

     

    Da har jeg jaggu kommet i mål med Aidon.

    Ga ikke opp likevel, har ikke tolmodighet til å vente på Tibber Pulse som aldri kommer.

     

    Problemene var i flere lag, først at den MBUS-til-USB-tingen (med sort boks og ledning) ikke funket ordentlig, og returnerte bare tull et stykke ut i pakkene.

    Deretter fant jeg ut at c-programmet ikke fungerer med Aidon-måler.

    Bruker nå Python-programmet som var lagt ut litt lenger opp her.

     

    Likevel en ting jeg lurer på: Hvorfor får vi bare ampere på 2 faser? Altså jeg ser at min måler kalles '3w3p' eller noe slikt, men skjønner ikke helt teorien bak. Hva er det egentlig jeg leser på L1 og L2? Er dette teoretiske tall? Vil sikringen gå når de viser 50A (har 3x50A hovedsikring), eller viser disse en rar mix av 2 faser hver?

     

    Hei, hvis du har 230V IT så måles L1 og L3 (2-systemsmåler). Har du 400V TN  så måles L1, L2 og L3 (3-systemsmåler). Har du 230 IT så er mest korrekt benevnelse i Dashbordet ditt L1 og L3.

     

    //NURI//

     

    • Thanks 1
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.