Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

kristoferp

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Futurehome

kristoferp sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja det er føler der idag så klarer fint og styre rele med multiregen. Det beste hade vært hvis man kunne bruke en motionsensor som romføler sånn at man får styrt multiregen på romtemp. Vet du om det er mulig i FH?
  2. Jeg har ikke mulighet og montere Multireg termostater da varmekabelen går direkte til sikringsskapet. Må derfor ha noen form av romføler som styrer et relé. Hvis det skall monteres så må jeg opp med påveggkapper etc og det tror jeg er lite interessant. De har idag en løsning som å kutter ut hvis systemet detter ut, så tror ikke det er noe kjempeproblem.
  3. Hei, Her er det jeg som har slengt med feil navn, Det som beskrives er funksjonen idag som styres via Eaton Room Manager. " -Temperatur settes i homecontrol. Varme i gang: -Romføler sitter i gangen, denne går å stille +/1 3 grader på. På samme "sløyfe" ligger det bryter aktuator som slår av/på et rele som varmekabelen ligger på. Varme i stue: Her er det homecontrol enheten som brukes som romføler. I skapet sitter det en micromatic termostat som maksbegrenser temperaturen til 27 grader i parketten. Denne gir da spenning inn på kanal A på en binærinngang. Denne styrer i sin tur en bryteraktuator som slår til og fra releer for varmekabel. " Alt det du ser på tegningen skall fjernes og erstattes med Futurehome, men ønsker en lignende funksjonalitet. Mvh Kristofer
  4. Hei, Skall hjelpe en slektning med og bytte ut hans 11 år gamle xcomfort anlegg som fusker en god del. Problemet jeg har er hvordan jeg skall klare og få samme funksjon eller lignende med futurehome. Se bilde, -Temperatur settes i homecontrol. Varme i gang: -Romføler sitter i gangen, denne går å stille +/1 3 grader på. På samme "sløyfe" ligger det bryter aktuator som slår av/på et rele som varmekabelen ligger på. Varme i stue: Her er det homecontrol enheten som brukes som romføler. I skapet sitter det en micromatic termostat som maksbegrenser temperaturen til 27 grader i parketten. Denne gir da spenning inn på kanal A på en binærinngang. Denne styrer i sin tur en bryteraktuator som slår til og fra releer for varmekabel. Hvordan erstatter man lettest denne løsningen? Vil jo gjerne ha at man får status AV på varmekabelen når maksbegrensningen slår inn. Jeg tenkte følgende: Bruke Fibaro motionsensor som romføler, multireg i skap(alt beholde micromatic), fibaro relay switch. Legge spenning fra termostat via relay switchen og styre denne med hjelp av motion sensor. Releet styrer da varmekablene. Problemet her er vel da at man ikke får rapportert tilbake hvis spenning til varmekabel er slått av via maksbegrenser? Da står varme på, men kablene er av.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.