Gå til innhold
 • Bli medlem

norsemanGrey

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om norsemanGrey

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja det er vel kanskje liknende det jeg ser etter. Men er disse lovlige å koble rett på 230V?
 2. Jepp. Jeg har en sånn selv. Problemet er at det ikke alltid er plass bak en Elko bryter. Hadde derfor vært fint med en "integrert" løsning. Jeg er forresten ikke helt sikker på at denne modellen kan brukes mot vanlige Elko flipp brytere. Har testet dette noe tidligere og mener å huske at lyset slo seg av og på kun annenhver gang man trykket på bryteren. Altså jeg tror lyset skifter "status" hver gang kretsen som er koblet til åpnes og lukkes igjen. Da må man nok ha en type trykk bryter istedenfor en flipp bryter.
 3. Hei @Moskus. Takk for svar. Jeg er kjent med disse. Kanskje jeg ordla meg litt dårlig. Jeg mente egentlig en fysisk bryter med samme funksjonalitet som de du henviser til. Så det blir vel en slags kombo mellom en helt vanlig bryter og en slik Zigbee kontroller
 4. Hei. Er det noen som vet om noen smarte lysbrytere som kan erstatte vanlige Elko lysbryter? Altså ikke en trådløs lysbryter for å styre smart-lys, men en vanlig "lysbryter" som kan svitsjes også via Zigbee.
 5. Takk for svar Ok, så panelovner med innebygd WiFi løsning er ikke å anbefale? Finnes det noe ferdig løsninger / programmer for temperatur-styring / -planlegging i Home Automation eller er dette noe man må konfigurere fra bunnen selv når man setter det opp?
 6. Heisann, Jeg skal gå til innkjøp av noen nye varmeovner til sammenhengende stue/gang og ønsker noe med intelligent styring. Jeg tenkte i første omgang må Mill e.l., men som jeg forstår det blir de kun regulert med lokal temperatur-sensor på ovnen noe som ikke er optimat. Jeg ønsker at ovnene skal kunne regulere basert på en eller flere ekstern temperatur sensorer plasser mer midt i rommene. Har drevet og lekt med litt med Raspberry PI i det siste og lurte på muligheten for å gjøre dette gjennom Home Assistant, men vet ikke nok om hva som som er tilgjengelig/mulig å få til. Finnes det noen liknende prosjekter man kan se til. Er det noen anbefalinger i forhold til ovner, temperatur-sensorer, software for å få til dette? Takker for input Edit: Jeg har forresten Verisure røykvarslere med temperatur- og fuktighetssensor i dag så det er kanskje en mulighet å bruke måling fra disse? Samplings-intervallet for disse i Verisure-appen er jo veldig lang så det egner seg kanskje dårlig?
 7. Nei de er helt nye. Skjønte det sånn at det skulle være relativt rett frem, men Hue appen ser ikke ut til å finne dem. Er det noe triks/oppskrift?
 8. Er det noen som har erfaring med dette? Har hørt at det skal gå uten å kjøpe Ikea sin trådløs bridge, men jeg klarer ikke finne lampene med Hue appen.
×
×
 • Opprett ny...