Gå til innhold
 • Bli medlem

balmli

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om balmli

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Homey
  Telldus Live!
 1. Her er bilder av SP30 - kretskortet.. Har ikke fått "dekodet" ennå.. Noen som kan fortelle meg hva denne ICen er? Ser ut til å stå 300832 .. men ikke helt sikker.
 2. Ja, skal dele alt ja.. 🙂 Her er link til Z-UNO - firmware: https://github.com/balmli/no.almli.flexit.zuno Og Athom Homey appen: https://github.com/balmli/no.almli.flexit Så med HW, firmware og appen for Homey så kan jeg styre ventilasjonsanlegget, f.eks. starte en timer automatisk når man trykker på selve SP30-panelet slik at anlegget skrus av etter f.eks. 1 time, eller starte når inneluften blir for dårlig, sjekke luftfuktighet på badet og starte automatisk, osv... Har ikke dekodet ISDN - pluggen fra SP30 panelet 100% ennå.. så det er sagt .. Usikker på pinner for viftehastighet og varme.. Og det gjenstår litt på firmware. Og mangler noen deler... rele og optocouplere .. før jeg går videre med elektronikken, og tar gjerne i mot hjelp..
 3. Da tror jeg at det meste av Z-UNO firmware og en liten app for Athom Homey på plass. Her er noen skjermdumps fra Homey - appen. Side 1 er for å kunne velge nivå for viften, og om forvarming av luften skal være på eller av. Side 2 viser status og temperaturer.
 4. Hei, Jeg har en plan om å kunne styre ventilasjonsanlegget i huset, et Flexit VG 400 fra 1999... Tenkte kanskje det er mulig å koble inn på ISDN - pluggen som går til styringsbryteren SP 30 .. På styrekortet i anlegget er det en ledig ISDN - plugg for å kunne ha to SP 30 styringsbrytere hvis man ønsker. Så tenkte å bruke rele for å simulere trykk på de to knappene og en Z-UNO for å styre rele og koble i z-wave nettet. Eller evt en Fibaro Smart Implant, hvis det er mulig.. Noen som har litt info om SP 30 bryteren ? Hvilke ledninger som går hvor.. Vennlig hilsen Bjørnar
×