Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Ida90

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ida90

  1. @Dennis87

    På 3.5.2019 den 9.38, Dennis87 skrev:

    Tok selv bare bort hele den gamle ringeklokken/trafo og byttet ut med en strømadapter i stikk kontakten som var rett ved og ganske skjult koblet rett på Nest Hello.

    Nest Hello kan bruke Google Home og mobil til å si ifra at folk ringer på døra og også hvem, har man lagret ansikt. Så så ikke noe poeng med å ha gammeldags pling/ding dong som bikkja uansett klikka i vinkel på :P Noe den ikke gjør med Google Home stemmen. Vinn vinn :D 

     

    Har man strømkontakt i nærheten kan man kjøpe et ac/ac adapter som nevnt som er minst 12V men like greit å bare kjøpe 17-24V. AC/DC er mest vanlig men kan jo hende man er heldig og har noe liggende som er kraftig nok. Ellers er denne fin.

    https://www.kjell.com/no/produkter/elektro-og-verktoy/stromforsyning/stromforsyning/ac-ac/tufvassons-stromadapter-(ac)-17-v-20-w-p44894

     

    Har man sikringsskap rett ved er denne en løsning 

    https://www.elektroimportoren.no/ringetrafo-8-24v/1615672/Product.html

     

     

    Har en gammel ringeklokke som jeg ikke kan koble opp nest hello på uten å gjøre om masse på. Så har tenkt til å kjøpe adapter på kjell&co som deg, men hva brukte du av kabel fra adapter til nest? Og trengte man å bruke den "overgangen" som følger med til nest eller bare koble til med kabelen man kjøper til adapteren? 

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.