Gå til innhold
 • Bli medlem

Ole Marius

Medlemmer
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Ole Marius

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Homey

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg forstår ikke forskjellen mellom secure og ikke secure utenom at det vel er tryggere mot hacking? men det er vel lite sanynlig i dag uansett. Namron blir vel pushet godt siden det er elektroimportøren sitt eget merke slik jeg forstår. Men er vel bare det og Fibaro å velge mellom uansett som jo også er rimeligere ser jeg. Vet ikke helt hva som er forskjell av kvalitet eller annet på de produktene men hadde lite problemer med Fibaro i forrige hjemmet, gikk bare for Namron nå siden Elektroimportøren anbefalte det.
 2. Ser ut til at jeg fikk det til. Stor takk til deg Snorre for nysom veiledning! Tusen takk! Da er jeg et steg nærmere hvertfall, driver og omprogrammerer alt nå. Da gjennstår det bare å finne ut av hvordan jeg kan tilnytte flows til en knapp. EDIT: fant ut av hvordan jeg knytter en flow til. Jeg valgte bare "when scene" og den knappen jeg ønsket så gikk det
 3. Går det an å bestemme banen de skal kommunisere med homey for å optimalisere?
 4. ok, får prøve først og se da. For det har vel bare med config på enhetene som blir lagt til så bør vel ikke ha noe å si på alt annet som ligger inne. Nja, jeg er på windows. Men var mer kommandoene etter at jeg har logget inn via terminal "Log in to your Homey from the command prompt homey login (allow access through the webpage that is opened)" Hvordan går jeg videre da? det er ikke helt klart for meg?
 5. Må jeg fabrikk resette før jeg følger instruksene ovenfor? eller holder det å laste opp også legge til en og en enhet på nytt igjen? Jeg følger denne guiden: https://community.athom.com/t/how-to-cli-install-method/198 Jeg kom hit: "Log in to your Homey from the command prompt homey login (allow access through the webpage that is opened)" Så sa det stopp for meg..
 6. 🤣 Xcomfort tror jeg er sykt mye enklere, men er jo mye dyrere og ikke like mye muligheter så vidt jeg har forstått. Synd at dette er så jævlig tungvindt men blir vel bedre med tiden, kan vel fortsatt kalles for relativt ny teknologi
 7. Ser dette riktig ut? Takk for veldig nyttig hjelp så langt! var ikke kjent med den developer greia der. Artig å se hvordan de snakker via hverandre, mye unyttige "ruter" her også.. Det skal være så mye her med å få dette opp, sykt irr for når det først funker så er det jo en drøm.. Fått koblet på 2 lys men det tredje er det null respons på via bryteren, skjønner ingenting.
 8. Korreksjon: Jeg dimming funker, er bare et sett med lamper som plutselig ikke vil dimme. Der må jeg vel resette selve dimmeren da? Men det er også en lampe jeg ikke får koblet til no matter what her, hvertfall ingen respons.
 9. Namron Z-wave dimmer. Og så vidt jeg har forstått så skal alt sammen skape et mesh nettverk så det bør ikke være grunnlag for noe særlig delay heller? Prøvde å lese på tråden din men du er tydeligvis mye mer teknisk og oppegående enn meg. Jeg kan ingenting om programmering. Ser blant annet når jeg prøver å kjøre en flow for å skru av alt lys så er det noe som henger igjen.. så er noe rart her.. Men til tråden din, jeg skjønner ikke hvordan du henter du "ruten" der, ei heller hvordan du fikk til det non-secure. Hva er egentlig forskjellen? Jeg har ikke f
 10. Fikk det til sånn halveis nå men her er det jo enten bare på eller av, får jo ikke dimmet opp eller ned? Repsonsen er ikke ekstremt imponerende heller..
 11. Hei, har kjøpt flere til hvert av rommene Namron Z-Wave 4 kanaler: https://www.elektroimportoren.no/namron-z-wave-4-kanaler-bryter-k8-sort/4512722/Product.html Ønsker fått de opp i homey men aner ikke hvordan jeg skal gå videre for å knytte de til de forskjellige lysene. Ønsker at I og 0 skal kunne skru av og på lys, men om jeg holder de inne så skal de dimme opp og ned lysene i stedet. Jeg ønsker også helst å koble noen av knappene opp mot noen flows jeg har programmert. Hvordan kan jeg få til dette? Beklager om jeg har postet i feil området.
 12. Har fått meg switchboot nå men den går jo på BT så får den ikke til å snakke med homey. Fiks tips om å skaffe meg en bot fra de og gjøre noe herfra: https://github.com/OpenWonderLabs/python-host/wiki/Bot-BLE-open-API Jeg anser meg selv som teknisk oppgående men er ingen utvikler. Hvordan får jeg dette til å snakke med Homey og sette opp flows med de? OBS: Beklager om dette bør gå som egen tråd, si ifra så retter jeg opp.
 13. sjekket finn ja, men jeg skrev tydeligvis noe feil jeg da Hvordan har du satt opp alt med den løsningen? må si sonos funker bra ellers og er god lyd!
 14. Har ikke klart å finne noen brukte squezbooxer og vet ikke hvordan det er med chromecast støtte på de? Gikk inn på hifi berry men det er tomme skal hvor man må installere programvare, os, osv. selv og styre? Jeg er teknisk av meg men det der blir mye.. Max2play ser ut til å ha lastet programvare allerede? men står ikke alt som støttes? Ser også ut til at det kan koste en del det også? Det ser ut til at jeg kanskje har løst det med en app til mobilen som heterAirMusic, ikke 100% stabil men relativt stabil
×
×
 • Opprett ny...