Jump to content
 • Sign Up
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Knutarn

Members
 • Posts

  229
 • Joined

 • Last visited

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer
  Z-Way

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Knutarn's Achievements

Bitfikler

Bitfikler (9/16)

 • Dedicated Rare
 • Collaborator
 • First post
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

12

Reputation

 1. Hei! 🙂 Har et butikkvindu, jeg ønsker og sette opp en tv/pc skjerm. Denne skal vise div ting for folkene som er utenfor. Hva anbefaler dere til dette? :) PC, resberry pi ol? Software? Ha en flott dag! :)
 2. Lar det seg kjøre hs4 på Linux ? Jeg bruker unraid med VMware:)
 3. Har du noe anbefaling hvor jeg bør kjøre hs4 ? Fant ut at det er større risiko og mer vedlikehold og kjøre den på server med vm (windows) Hva kjører du den på ? Og hvordan backup løsning er og anbefale?
 4. Hei Kjørt hs4 lenge på en virtuell server. men nå gikk disken fyken og backup er korrupt. :( har dere noe forslag på nytt system som er i egen boks ? Og som er stabilt og har backup:)
 5. Hei Noen som har forslag på brannvarslere som varsler alle sammen ved brann ? en ++ er om de kan kobles opp mot HS
 6. Tenkt og bruke en PC skjerm med HDMI 22" noen anbefalinger til ferdig boks jeg kan feste bak skjermen som viser 4-5 kamerar ? Evt resberry pi. Men hvordan OS og program skal jeg bruke da ?
 7. Hei! Jeg har en del IP kameraer rundt huset. Finnes det en liten boks med HDMI jeg kan koble på en pcskjerm eller tv, som jeg kan følge med på alle kameraene? :) Fint og hatt i kjelleren in the mancave! :)
 8. Må man åpne porter i ruteren? Er ute etter noe som jeg slipper og gjøre dette.
 9. Hei! Jeg er ute etter tips på produkter ang dette prosjektet. Jeg trenger og kunne styre 2-3 kontakter (on/off samt power meter) samt lese av temperatur og fuktighet hvor som helst i verden via app ol Dette er til et lager jeg har et stykke unna. Så ønsker mulighet til og styre det via app. Samt at jeg ønsker automasjon feks ved høy temp så skrur den av kontakten til temp går lav osv Pris: billigst mulig samt bra kvalitet til at det kan funke 24/7
 10. Takk! Testet pærene på den jeg har i stua og her funker de fint. Er samme boksen også Så er litt rart, mulig jeg koblet denne litt anderledes også kanskje? husker ikke xD. Men da prøver jeg det som dere sier EDIT: Og denne skal bare kobles på N og L som går på lampa? Må ikke inni bryter boksen egentlig ?:) Så jeg kan egentlig montere den i lampa?
 11. Har en lys styring her som er litt rar. Når jeg skrur av lyset så blinker led pære. Prøvd en annen led pære og den og sto og lyste svakt. Hva kan dette være ? Testet en arbeidslampe som jeg fjernet kontakten på og den skrud seg av når jeg skrur av lyset. Kun de med pærene som ikke vil det. Bruker: Dimmer - FGD-212-ZW5 (fibaro)
 12. Hei! Nå støtter iRobot app og koble seg til div smarthjem tjenester, blan annet IFTTT. Hva anbefaler dere og bruke her?
 13. Thx! Mulig og endre det til feks at denne starter event jul om feks at en kontakt er på. Og om kontakten av er , så kjører den ikke Event jul. Når jeg kjører denne her så tvinger den event til og start selvom "AND IF" ikke er aktiv, eller om event er deaktivert. Om du skjønner.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.