Gå til innhold
 • Bli medlem

Knutarn

Medlemmer
 • Innholdsteller

  212
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

12 Good

Om Knutarn

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer
  Z-Way

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har du noe link? Prøvd og søke på det men komme på et forum innlegg https://forums.homeseer.com/forum/3rd-party-developer-area/general-developer-discussion/jon00/61693-jon00-remote-computer-control-network-monitor-hs2-hs3-hs4 Men finner ingen nedlastings link
 2. EDIT: Ser ut som neste problem er at når denne får strømmen tilbake så kommer skjermen på. Og etter 3 sec så skrur skjermen seg av. Denne vil at jeg fysisk skal ta på skjermen, da vil den holde seg på. Noen som har du fiks på det? Eller veit om en bedre ide for og syre på/av av skjermen via HS3
 3. Fant løsningen. Til dere som kommer over denne her. Jeg måtte ha passord på kontoen. Da fikk jeg opp det valget. Da logger denne in på kontoen når jeg skrur på pc. Men problemet kommer tilbake når pc går i dvalemodus/hvilemodus (skjerm av modus) Løsningen på det er: Hi Ethan, Thanks so much for your reply, and I apologize for the late response. This likely would have worked, but unfortunately I'm on Windows 10 Home Edition. I did however find a solution on this website, the instructions that worked for me are as follows: Open regedit Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Right click on Windows and select New>Key Name the new key Personalization Right click on Personalization and select New>DWORD (32-Bit) Value Name it NoLockScreen Double click NoLockScreen and edit the value to be 1 (Hexadecimal) and click OK. Restart the computer, and the lock screen should be disabled when it resumes from sleep. Thanks for all your help!
 4. Du har selvfølgelig helt rett. Det som er problemet jeg ser nå, er at når nettbrettet for strøm så komme pålogingsbilde frem. Der man må ta fingeren og skyve opp ruten for og komme inn. Hvordan fjerner jeg denne funksjonen?
 5. Ja selvfølgelig Jeg har en Windows nettbrett på veggen. Funker samme måte som Ipad nettbrett. På Ipad nettbrettet kan jeg velge at Skjerm skrur seg av etter 30min på batteri (eller når ladingen blir borte) . Og når den får strøm/lading så kan jeg be den om at den skal skru på skjerm helt til strømmen/ladingen blir borte igjen. Ønsker og gjøre dette på min windows tablet også. Problemet er at jeg ikke kan velge at skjermen skal komme på igjen ved lading/strøm. Kjører HS3 og z-wave. Har da en motion sensor som er koblet på laderen. Når det er bevegelse i gangen så skrur nettbrettet seg på i 30 min. så kutter den strømmen/ladingen. Og 30min etter det så går skjermen i svart ( dette er mest brukt for at nettbrettet ikke skal være på hele natta samt lade hele natta.
 6. Hvordan kan jeg få mitt windows nettbrett til og skru på skjermen når strømmen er tilkoblet? Har ingen innstillinger på det? Tanken er at skjermen skrur seg av etter 30min uten strøm ( det funker ) Men når strømmen kommer tilbake så skal skjermen skru seg på. Og har ingen innstillinger på dette. Noen med tips?
 7. aha! Glemt og legge til at jeg bruker HS3 som hjemmestyring
 8. Hei! Er det mulig og gjøre dette i android? Hvordan få nettbrettet til og skru på skjermen ved bevegelse foran kamera? Tanken er at skjermen skal skru seg på når noen går forbi Lurer også på anbefalinger for bra oppsett ang lading av android nettbrett Så den ikek lader hele tiden
 9. Hei! Har du noe oppskrift på hvordan du har gjort det med task og wallplug? Oppdager nettopp at min gamle pad har fått batteriet sitt hovnet opp og presset ut skjermen ut av ramma Nettbrettet funker som den skal. Men batteriet er helt dødt xD. Så skal kjøpe Huawei Mediapad T3 10 16GB Men vil gjerne safe den litt, sånn som du har gjort. Kunne du laget en guide på det?
 10. Hvordan nettbrett bruker du? andorid?
 11. Hei! Hvordan satt du Parameter 25 på denne? hvordan Then funksjon brukte du?
 12. Da fikk jeg opp: auto lo iface lo inet loopback auto eth0 iface eth0 inet dhcp
×
×
 • Opprett ny...