Gå til innhold
 • Bli medlem

Knutarn

Medlemmer
 • Innlegg

  225
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer
  Z-Way

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Knutarn sine prestasjoner

Portåpner

Portåpner (7/16)

12

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hei Noen som har forslag på brannvarslere som varsler alle sammen ved brann ? en ++ er om de kan kobles opp mot HS
 2. Tenkt og bruke en PC skjerm med HDMI 22" noen anbefalinger til ferdig boks jeg kan feste bak skjermen som viser 4-5 kamerar ? Evt resberry pi. Men hvordan OS og program skal jeg bruke da ?
 3. Hei! Jeg har en del IP kameraer rundt huset. Finnes det en liten boks med HDMI jeg kan koble på en pcskjerm eller tv, som jeg kan følge med på alle kameraene? :) Fint og hatt i kjelleren in the mancave! :)
 4. Må man åpne porter i ruteren? Er ute etter noe som jeg slipper og gjøre dette.
 5. Hei! Jeg er ute etter tips på produkter ang dette prosjektet. Jeg trenger og kunne styre 2-3 kontakter (on/off samt power meter) samt lese av temperatur og fuktighet hvor som helst i verden via app ol Dette er til et lager jeg har et stykke unna. Så ønsker mulighet til og styre det via app. Samt at jeg ønsker automasjon feks ved høy temp så skrur den av kontakten til temp går lav osv Pris: billigst mulig samt bra kvalitet til at det kan funke 24/7
 6. Takk! Testet pærene på den jeg har i stua og her funker de fint. Er samme boksen også Så er litt rart, mulig jeg koblet denne litt anderledes også kanskje? husker ikke xD. Men da prøver jeg det som dere sier EDIT: Og denne skal bare kobles på N og L som går på lampa? Må ikke inni bryter boksen egentlig ?:) Så jeg kan egentlig montere den i lampa?
 7. Har en lys styring her som er litt rar. Når jeg skrur av lyset så blinker led pære. Prøvd en annen led pære og den og sto og lyste svakt. Hva kan dette være ? Testet en arbeidslampe som jeg fjernet kontakten på og den skrud seg av når jeg skrur av lyset. Kun de med pærene som ikke vil det. Bruker: Dimmer - FGD-212-ZW5 (fibaro)
 8. Hei! Nå støtter iRobot app og koble seg til div smarthjem tjenester, blan annet IFTTT. Hva anbefaler dere og bruke her?
 9. Thx! Mulig og endre det til feks at denne starter event jul om feks at en kontakt er på. Og om kontakten av er , så kjører den ikke Event jul. Når jeg kjører denne her så tvinger den event til og start selvom "AND IF" ikke er aktiv, eller om event er deaktivert. Om du skjønner.
 10. Flott takk! Har du noe forslag på hvordan denne teksten skal være får at den kjører et event som feks heter JUL
 11. Hei! Kjører HS3. Ved strømstans. Når HS3 starter opp så ønsker jeg at den sjekket et event om strømmen er tilbake ( basert på ping til div ting ) Hvordan kan jeg kjøre et oppstarts script som kjører event ved oppstart av HS3 ?
 12. Har du noe link? Prøvd og søke på det men komme på et forum innlegg https://forums.homeseer.com/forum/3rd-party-developer-area/general-developer-discussion/jon00/61693-jon00-remote-computer-control-network-monitor-hs2-hs3-hs4 Men finner ingen nedlastings link
 13. EDIT: Ser ut som neste problem er at når denne får strømmen tilbake så kommer skjermen på. Og etter 3 sec så skrur skjermen seg av. Denne vil at jeg fysisk skal ta på skjermen, da vil den holde seg på. Noen som har du fiks på det? Eller veit om en bedre ide for og syre på/av av skjermen via HS3
×
×
 • Opprett ny...