Gå til innhold
 • Bli medlem

Johnibegood

Medlemmer
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Johnibegood

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja, når du sier det, så tror jeg at jeg leste om noen som gjorde det på samme måte. Tror jeg kopierer hele løsningen din her! 👍👍
 2. Smart! Hvordan har den taklet og stå på konstantstrøm til nå? Jeg er litt bekymret for hevelser på batteriet over tid. Men det har kanskje forandret seg dette med tiden, er ikke så oppdatert på de nyere batteriene i disse.
 3. Veldig pent! Dette kan være ett alternativ for meg! Ser den er en tomme større en alt annet jeg har sett på tidligere også! Har du denne stående på 24/7?
 4. Ser man på s/n til touchskjerm man demontere og søker etter det på ebay, så får du vel opp små driverkort til dette.. Usikker på pris her, men tror ikke det kan være all verden?
 5. Dette er en kjempe alternativ og synes dette er kanon. Det som er så dumt er at den skjermen er så kostbar. rpi zero og model B er kjempe billig, max 300 tror jeg, så kommer en sånn 7" skjerm til over 700 kr mener jeg det var. Alternativt kan jeg kjøpe en rpi zero eller mod B og bruke gamle/ødelagte laptoper sine skjermer.
 6. Ja, kan fort bli en lenovo m7, men skal vente til de kanskje faller mer i pris.
 7. Var redd for det, måtte bare høre om det var noe åpenbart jeg gikk glipp av.
 8. Takk Stigvi, men tror jeg kunne vært tydeligere her, skjermene må ha touch, helst 7" og oppover. Denne skjermen blir smarthjemmet ansikt. Så min kjære familie skal kunne bruke dde, brukervennlighet e alfa omega.
 9. Hei. Er det noen andre her som bruker nettbrett eller rpi m/skjerm til og kontrollere smarthjemmet sitt? Jeg tenker og ha noen skjermer stående rundt i huset. Feks inngangsparti, stua, kjøkken osv. Disse må ha touch, over 7" og brukervennlig før kona og barna. Men det finnes ingen billige alternativer som jeg kan se. Tenkte og sette disse opp i kiosk modus, så bruksområde blir kun til styring av smart hjem. Dermed er en ipad eller dyrere nettbrett overkill og pricey! Lenovo tab m7 ligger på 990,- Rpi zero eller B mod e
 10. Ja, den har det! Går vel heller på meg da, er ganske nybegynner i hjemmeautomatasjon, så det med Virtuelle brytere har jeg enda ikke forstått meg helt på.
 11. Okey! håper du finner noe, dette kan da være løsningen for meg også! Ja dette har jeg mulighet til allerede, men trenger noe med åpen api, vil gjerne justere temperaturen i hvert enkelt rom med en 7'' lcd skjerm på vegg.
 12. Hei. Er det kommet noen leverandører av panelovner eller andre varmekilder som kan kontrolleres fra feks hubbitat? Adax, Beha, Dimplex, Mill og Nobø har vel ikke åpen api så disse går vel ikke det med. Noen forslag? Eller noen smarte tips til alternativ smart varme?
 13. Hvis jeg skal droppe det hele med og legge en dongel inne i veggen bak selve bryteren. Kan jeg da gå for en slik type https://s.click.aliexpress.com/e/l3v1rZPE Er det noen regelverk vi nordmenn må forholde oss til her på utlanske ting, er Aqara gokjent i norge? En slik Aqara bryter er jo betraktelig mye billigere en an fibaro dimmer 2. Eller er det noe jeg ikke er klar over her, siden prisforskjellen er så stor?
 14. Takk, skal se litt på disse alternativene?
 15. Hei alle sammen. Har drevet litt med hjemmeautomasjon fra før av, men har kommet til ett punkt som jeg er litt usikker på, kanskje dette gjeler mer elektronikk enn selve automasjon. Jeg har ett hubitat system hjemme, som jeg er strålende fornøyd med. men nå skal vi bygge ett nytt hus, og med det har jeg ett flott utgangspunkt til og gjøre det kommende huset om til ett smart hus fra scratch. Jeg har drevet og surfet litt rundt, for og finne ett godt alternativ til lysbrytere feks, det er her jeg sliter den del. Jeg har lyst på ett system som går på lysbrytere som står fa
×
×
 • Opprett ny...