Gå til innhold
 • Bli medlem

Awais

Medlemmer
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Awais

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  SmartThings

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. @MoskusSkjønner. Hva må de dimmerne byttes ut med? Finnes det smarte dimmere eller må det byttes til bryter med Fibaro Dimmer 2 bak?
 2. Har sett en del på Shelly Dimmer. Som jeg har skjønt støtter den kun brytere? Hva med dimmere jeg har allerede til downlights hjemme? @stigvi
 3. Blir jo litt penger når det er 7-8 brytere i huset. Der er litt på grunn av elektriker jobben at jeg lurer på om Shelly vil funke ut av boksen eller om det er mye arbeid som må gjøres i forkant. Hvis det er det siste, så er det jo ingen vits med Shelly.
 4. @ZoRaCDet har jeg fått med meg. Mener at Fibaro Dimmer 2 koster litt mye. Shelly gjør vel den samme jobben til en mye lavere pris?
 5. @stigviKult. Jeg har tenkt tanken på å bytte ut pære til en smartpære, men problemet oppstår når folk i huset skrur av bryteren. Da mister man jo kontakten helt og det "smarte" dør. Derfor vil jeg egentlig ha en løsning hvor lyset kan styres både via appen og bryteren. Hvordan har du koblet opp shelly?
 6. Det er plass bak lampen ja. Men spørs om det er noe ekstra kabler på den siden..
 7. Jeg har altså 2 kabler. En bruk som er leder. En blå som skal være nøytral. Da funker det ikke?
 8. Hei, Er ute etter å gjøre lysbrytere i huset "smart" med Shelly. Er det noen som har brukt Shelly her i Norge? Ser ut som at det krever nøytral kobling også. Jeg har en blå og en brun kabel bak bryteren. Hvordan skal Shelly kobles opp?
 9. @Moskus Jeg er helt enig. Men alle lys som jeg ønsker å koble opp er vanlige lamper uten noe dimmer funksjonalitet. Da er det jo lite vits i å plugge inn dimmer versjon..?
 10. Skjønner. Jeg har undersøkt litt og ble tipset om Shelly 1 i en av butikkene som har en mye lavere pris. Er det noe folk her kjenner til? Vil den kunne gjøre samme jobben?
 11. @ZoRaCHva mener du med at bryteren er alltid «av»? Man vil fortsatt kunne bruke knappen til å skru av og på lyset som idag?
 12. Takk for råd folkens. Tenker at jeg går for Fibaro Dimmer, men hvordan funker det? Er det bare en plugg som går bak en allerede eksisterende bryter eller må det nye brytere også til?
 13. Takk for tips @ZoRaC. Den du anbefaler koster jo en del. Med 5-7 rom så blir det jo en kostnad. Andre alternativer som kan funke? Xiaomi sin er jo til en relativ lav pris. Andre billigere alternativer som er godkjent for bruk i Norge?
 14. Hei folkens, Jeg er fersk i smarthjem verden. Jeg er i første omgang ute etter å gjøre belysning i huset smart. Jeg tenkte først å bytte ut pærer i soverom, men det vil jo ikke være så smart med tanke på at vanlige vil koble ut strømmen til lampen hvis den er slått av. Derfor tenker jeg nå om om det er smarte å byttet til smarte lysbrytere istedenfor..? Jeg er stor fan av Xiaomi sine produkter. Jeg kom akkuratt over denne strømbryteren fra Xiaomi som ser ganske kul ut, men er ikke helt sikker på om det er bra nok med tanke på sikkerhet og norsk standard på elektrisitet?
×
×
 • Opprett ny...