Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

krl69

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av krl69

  1. 19 minutter siden, stigvi skrev:

    Nei, er lite greit. Men jeg bruker det til lite kritiske ting:

    1. Slå av og på ventilatorlys ut i fra status på platetopp
    2. Blinke to ganger med alt lys i huset når nedtelling på ovn eller platetopp er ferdig.

    Stilig, det får bli en målsetning for min del også. Og enig at jeg ville ikke ha benyttet automasjonen til noe som utfordrer sikkerhet, men mer trivielle greier når det er såpass mange vesentlige feilkilder i kommunikasjonen.

  2. 19 minutter siden, Moskus skrev:

    Nei, det er ikke det.

     

    På den annen side så HAR faktisk Bosch og Siemens mulighet for integrering via API, noe som er mange hakk foran mange av de andre konkurrentene.

    Akkurat og det var vel egentlig det som var avgjørende når valget falt på fabrikant. Og det er vel knapt noen andre produsenter av hvitevarer som har bedre kvalitet ren generelt? Muligens Miele, men der vet jeg ingenting om fjernstyringsmulighetene og hvor god støtte for automasjon de har implementert i sine produkter.

  3. 2 minutter siden, stigvi skrev:


    Vet ikke om det er styring eller varsling i appen knyttet til steketermometer. På ovnen kan en sette at den skal slås av når temperatur er nådd. Vet ikke om det er valgfritt, forresten. Jeg løste det ved å skru opp temperaturen enda et hakk.

    Og ja, temperaturen er litt vanskelig tilgjengelig i appen, men den er der.

    Ok, men foreløpig har jeg ikke funnet den. Ser ellers at "kjernetemperatur" i Home Connect og asist, ikke akkurat samsvarer med det jeg ville stekt f.eks. ei svinefilet på. Den foreslår 210 grader, hvor man kan justere ned til minimum 180. Det er IKKE kjernetemperatur men tempen i ovnen, håper jeg... ?

  4. 2 minutter siden, stigvi skrev:

    Tja, det er vel en mellomting. En lager automasjoner ved hjelp av en automasjonseditor. Den er ikke grafisk og heller ikke tekstbasert.

    Når det er sagt. Home Assistant gir rikelig med muligheter for å fikle med yaml konfigurasjonsfiler så hvis du misliker slikt så kan det være lurt å se etter noe annet. Men opensource miljøet rundt Home Assistant er solid og det meste lar seg gjøre.

    Må nok innrømme at f.eks. yaml eller tilsvarende, ikke er helt min greie. Får vondt i hodet av mindre. ?

  5. 35 minutter siden, stigvi skrev:

    Svaret er ja

    Har sjekket ut demo-versjonen av Home Connect, men finner ingen styring/varsling fra selve steketermometeret, men det kan jo være demo-enhetene man legger til ikke har støtte for steketermometer. Eventuelt ligger dette mindre intuitivt tilgjengelig, i alle fall for meg. Så for meg at det dukket opp enkelt og greit når man klikker seg inn på ovnen og at man da får opp valget "Steketermometer".

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.