Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

krl69

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

krl69 sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Stilig, det får bli en målsetning for min del også. Og enig at jeg ville ikke ha benyttet automasjonen til noe som utfordrer sikkerhet, men mer trivielle greier når det er såpass mange vesentlige feilkilder i kommunikasjonen.
  2. Akkurat og det var vel egentlig det som var avgjørende når valget falt på fabrikant. Og det er vel knapt noen andre produsenter av hvitevarer som har bedre kvalitet ren generelt? Muligens Miele, men der vet jeg ingenting om fjernstyringsmulighetene og hvor god støtte for automasjon de har implementert i sine produkter.
  3. Så for å styre ovnen er man avhengig av at nettforbindelsen og Bosch sine servere er tilgjengelig hele tiden? Det er ikke greit... ?
  4. Ok, da satser jeg på at det er "problemet" med demoen. Takk for svar! ?
  5. Ok, men foreløpig har jeg ikke funnet den. Ser ellers at "kjernetemperatur" i Home Connect og asist, ikke akkurat samsvarer med det jeg ville stekt f.eks. ei svinefilet på. Den foreslår 210 grader, hvor man kan justere ned til minimum 180. Det er IKKE kjernetemperatur men tempen i ovnen, håper jeg... ?
  6. Må nok innrømme at f.eks. yaml eller tilsvarende, ikke er helt min greie. Får vondt i hodet av mindre. ?
  7. Har sjekket ut demo-versjonen av Home Connect, men finner ingen styring/varsling fra selve steketermometeret, men det kan jo være demo-enhetene man legger til ikke har støtte for steketermometer. Eventuelt ligger dette mindre intuitivt tilgjengelig, i alle fall for meg. Så for meg at det dukket opp enkelt og greit når man klikker seg inn på ovnen og at man da får opp valget "Steketermometer".
  8. Får sjekke ut Home Assistant, ser at den har støtte for KNX også. Men er det ren programmering eller kan man bygge opp automasjonen med grafiske elementer i Home Assistant?
  9. Og når vi først er i gang med Home Connect spørsmål - finnes det noe Windows 10 støtte her, offisielt eller uoffisielt? Eventuelt har hvitevarene et enkelt web-grensesnitt? Skal bytte kjøkken og da blir alt av hvitevarer der skiftet ut.
  10. Ser at tråden er gammel, men forsøker meg allikevel... Dere som eventuelt har Home Connect med Bosch/Siemens hvitevarer og steketermometer - er det mulig å lese av gradene fra selve termometeret og ikke bare fra ovnen, i Home Connect appen? Kai
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.