Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

UlmTryg85

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    SmartThings

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

UlmTryg85 sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. takk for avklarende tilbakemeldinger. Da får vi se hva vi ender opp med:)
  2. Ok. Takk for svar:) ja er kanskje greit å ha en backup også, men "utfordringen" er at bryteren er ved inngangen til stuen. Det er her vi ønsker Heatit bryteren også. Blir litt dumt å måtte ha 2stk brytere som skal styre spottene på samme plass:)
  3. Hei. Vi holder på å renovere en bolig, og ønsker å sette inn spotter på stue med mulighet for styring via app. Er litt på ukjent farvann, så håpte dere her kunne hjelpe litt:) regner kanskje med det er ett enkelt/dumt spm, men prøver meg likevel:) Vi vurderer - SG Juniorstar spotter: https://megaflis.no/sg-gyro-dimtowarm-isosafe-matt-hvit-6w-led-2000-2800k.html?gclid=Cj0KCQiA-bjyBRCcARIsAFboWg1vXkbI97QJeTXMufPp6gePOwbY_I98Fqh-ZZxQYxQmanaRr5o8iHkaAphSEALw_wcB - Fibaro dimmer 2 https://www.komplett.no/product/952917/hjem-fritid/smarte-hjem/smartbelysning/lysbrytere-og-dimmere/fibaro-dimmer-2?gclid=Cj0KCQiA-bjyBRCcARIsAFboWg1Vnmw_WdtWGDEPjmworQZH3F0pklVQcMviLKsLglqHk4AxW2Kr3-0aAu7CEALw_wcB&gclsrc=aw.ds - Samsung smartthings system spm er da vedr bryter. Vi ønsker å ha mulighet til å styre lys via bryter i tillegg til app. vi liker designet på: - Heatit Z-Push https://www.elektroimportoren.no/heatit-z-push-button-8-black/4512681/Product.html?Referer=googleshopping&gclid=Cj0KCQiA-bjyBRCcARIsAFboWg2Bg5A2r9Er86XxiMt_iJqwJobmbzBEbGhi_SzrXti0ow97h69QE3YaAry_EALw_wcB&gclsrc=aw.ds Holdet det å ha denne bryteren, eller må vi også ha en standard fjærbryter som er koblet mot Fibaro2 dimmeren, og videre sette opp HeatIT via appen? på forhånd takk for alle svar:)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.