Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

zaltoz

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Homey

zaltoz sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! Har en Homey som gikk fryktelig varm og med svimerker på støpselet. Jeg er nok litt risikoaversjon av meg, og søker derfor overgang til HomeKit. Liker UIen og integrasjonen mot Apple-enheter (som jeg har en del av). Spørsmålet er; hvordan får jeg best integrert følgende: - Philips Hue - denne er grei har jeg forstått, har Bridgen så bør enkelt å få lagt inn alt jeg har på den måten - IKEA - har noen lys fra IKEA med trådløs styring, må jeg skaffe meg IKEA sin bridge for å få styrt disse fra HomeKit? - Har en rekke termostater fra Heatit, hvilken sentral/bridge anbefales for å styre disse? Z-Wave protokoll. - Dimmere, både pille fra Fibaro, samt Heatit sine vridimmere. Z-Wave protokoll. Alle tips og anbefalinger mottas med stor takk!
  2. Takk igjen! Vil både 2. gen og 3. gen Heatit termostat mulighet for betjening rett på termostaten uten involvering gjennom en gateway? Vi er midt i oppussing og ser ikke for meg at jeg har tid til å sette opp alt slik jeg ønsker før om en stund, og i mellomtiden bør det nok være varme i gulvet for å bevare husfreden.
  3. Takk for raskt svar! Ingen ulemper med å gå for den nye versjonen Z-TRM3? Noen store fordeler? Hva er anbefalingen ellers for styring av dimmere? Blir vel totalt 4 stk i huset. I tillegg skal jeg ha spotskinner koblet til vanlig stikk. Er her en sånn Fibaro-sak mellom stikket og kontakten den beste løsningen?
  4. Hei! Pusser for tiden opp et hus, og er i ferd med å ferdigstille to bad samt tre andre soner med varmekabler. Dette betyr at jeg må ha 5 termostater som jeg helst ønsker skal være koblet til en gateway. Homey høres allsidig og fin ut, og passende mitt nivå. IFTT skal jeg nok håndtere, men om jeg må begynne med koding er jeg på tynnere is. Så; jeg må i denne omgang lande på valg av termostat. Jeg må som nevnt ha fem stykk, så ønsker ikke å velge feil. Hva er deres gulltips? Ser Elko har en variant, og Heatit har sin. Dette er de to store når det gjelder termostat for gulvvarme om jeg har forstått rett? Ser at Heatit har kommet med en ny versjon; https://www.thermo-floor.no/heatit/5430599/heatit-z-trm3-hvit-z-wave-termostat-3600w-16a-868-4-mhz Er dette et godt valg sammen med Heatit sin egen Gateway; https://www.thermo-floor.no/heatit/4512699/heatit-z-gateway-z-wave-gateway? Da må jeg i så fall ha Homey i tillegg? Eller klarer jeg med med Homey alene? Eller skal jeg være traust å gå for Elko, om denne er fullt ut kompatibel med Homey? I tillegg er planen å koble på en del Hue-pærer, Yale Doorman (Muligens på Verisure sitt system?), styring av varmpepumpe og på sikt solskjerming. Alle råd og innspill mottas med stor takk!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.