Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

kyle8484

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kyle8484

  1. Siden vi først er på temaet. Er det noen som har en kinesisk og en europeisk versjon, og kan se om de er merket? Og dersom jeg skulle finne på å skru opp to slike, vil innmaten være identisk montro?
  2. Det er sant som du sier at det er en selvgodkjenning, men i et tenkt forsikringsscenario har man ihvertfall gjort et minimum og sjekket dette. Men jeg tenker i utgangspunktet litt som du. Er det utstyr på batteri, og da i dette tilfellet 3v knappebatterier så er man kanskje trygg. Det verste er såklart ting som går i kontakten, og typisk ladere m.m. som er mye ræl av og jeg aldri ville rørt. Uansett greit å høre hvilke erfaringer, praksis og tanker andre har omkring dette, da jeg ikke akkurat er elektroingeniør.
  3. Hei! Skal til å få opp noen temperatur, vann og skumrings-sensorer og knytte det hele mot Conbee II på en Raspberry PI. Så ser det ut som at Xiaomi sine Aqara sensorer både selges på f.eks. Aliexpress til bortimot halve prisen, og på norske nettsider. Det er tydeligvis kinesisk og europeisk versjon, hvor sistnevnte da er rimelig å anta at er CE merket. Har dette noen praktisk betydning? Er det noen fare ved å ha slike sensorer som ikke er CE merket? De går vel på 3 volts batteri om jeg har forstått dette riktig.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.