Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Kjettern

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Homey

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kjettern sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. OK skal prøve det, trodde fortsatt at jeg skulle ha fått wan ip. Vlan på Asus ligger under lan-iptv. Dette ser kanskje riktig ut?
  2. Takk for svar. Jeg har ikke det, men må jeg det? Jeg trodde kanskje vlan styrte utgående lan porter, siden det lå under lan. Jeg får ikke engang wan ip, men må jeg sette opp vlan så gir det kanskje mening.
  3. Hei. Har nettopp flyttet inn i nytt hus og her er det dessverre Altibox som leverer. Ikke nok med at det er svindyrt, men jeg får ikke koblet min Asus router direkte opp imot Altibox sitt fibermodem. Jeg ønsker ikke å kjøre bridge-mode da dette allerede har vist seg å være svært ustabilt. Etter det jeg har lest rundt på nett skal det holde å klone MAC-adressen til routeren hos Altibox. Det har jeg gjort, men Asus routeren min får ikke IP.. Noen som vet hva som er galt? Noe jeg har misforstått? Jeg trenger kun internett, betaler ikke altibox for å se TV.. Takk for svar 🙂
  4. Jo det var det jeg kanskje håpet på, spørsmålet er hvordan jeg skal få styrt elko'en via den eksterne romføleren. La oss si at romføleren er stilt på 22 grader, da må jo denne trigge elko'en av og på.
  5. Hehe joda jeg kan kompensere, problemet er bare at varmen dimmeren genererer variere ut ifra hvor mye lyset er dimmet eller om lyset er på/av 😅
  6. Så vidt jeg vet kan ikke Elko ha begge deler. Kun luft, gulv eller maks begrenser.. Og den interne romføleren er rett og slett ubrukelig om den er plassert i samme ramme som en dimmer som avgir noe varme..
  7. Har gulvføler, men vil på en måte styre varmen i rommet og ikke i gulvet.. Hvordan kan det gjøres?
  8. Det kan stemme.. Evt annen termostat? Synes det fungerer svært dårlig sånn det er nå i hvert fall
  9. Heisann! Har homey og kjører Elko super tr rf termostat på noe varmefolie.. Nå står termostaten innstilt på romføler, men romføleren i termostaten er rett og slett ræva. Burde kanskje vært stilt inn på maks begrenser i steden for å sikre parketten.. Uansett, har også en Netatmo og den er relativt stabil så tenkte å kanskje la den styre varmen! Vil det fungere å lage en flow som skrur av og på varmen ut ifra hva netatmoen sier temperaturen er? Noen som har noen gode forslag til hvordan jeg kan styre varmen i gulvet til å samtidig gi rommet en satt temperatur på f. eks 22 grader?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.