Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Adhdpc

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Z-Way

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Adhdpc sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har 3 Glamox 3001 veggovner med dt-termostat(den digitale med ukestyring) som jeg styrer med Fibaro veggplugger via FH. De 2 største panelovnene har begge sluttet å fungere. Termostaten gir lys, jeg har resatt dem, men ovnen avgir ingen varme. Den minste ovnen på 600w går fortsatt fint. Noen andre som opplevd dette? Tåler de virkelig ikke å bli styrt av en veggplugg?
  2. Jeg har 2 vanlige Elko-termostater(Elko Super termostat:https://proff.elko.no/elko-super-tr/plus-elko-super-tr-ph-article2407-699.html) som jeg ønsker å bytte ut med tilsvarende smart-versjon med zigbee(https://proff.elko.no/elko-smart-super-termostat/esh-plus-super-tr-rf-ph-article2629-2970.html). Termostaten er delt i en bakdel, der hvor 230V-kablene festes, og et display(der hvor knapper og elektronikk sitter). Jeg ser at elko har eksakt samme koblingsskjema for termostaten med og uten zigbee.... Mitt spørsmål er om det holder å bytte kun displayet for å få zigbee-funksjon? Vet at man neppe får kjøpt kun displayet, men som lekmann vil det være mer "innenfor" å bytte kun displayet og ikke hele termostaten.
  3. Siden den går på batteri må den vekkes til liv før ZW-parameter settes. Det er ikke nok at den er "online" og melder gjevnlig til server...Når jeg skjønte/leste det så virker alt.
  4. Denne: https://www.elektroimportoren.no/fibaro-bevegelsessensor-2-zw5/4512367/Product.html
  5. Som tittelen sier så oppdaterer min Fibaro sensor ikke temperaturen. Dette ser jeg via google at det er flere som sliter med. Jeg vurder å ta den med til elektroimportøren å reklamere og be om en ny/annen type sensor. Med mindre noen har en fix; hvilken sensor anbefaler forumet? Jeg trenger kun temperaturen da jeg skal styre en fibaro veggplugg via FH.
  6. Hei jeg har nettopp lagd min første automasjon i FH, temperaturen fra en fibaro ZW5 sensor setter en fibaro veggplugg som styrer en panelovn. Sensorene ser ut til å fungere, setter jeg veggpluggen av/på manuelt fungerer den, men automasjonen går ikke. Det vil si at pluggen/ovnen er av eller på uavhengig av temperaturen. Noen som vet hva som er feil(se bilde under)?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.