Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Adhdpc

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Adhdpc

  1. Har 3 Glamox 3001 veggovner med dt-termostat(den digitale med ukestyring) som jeg styrer med Fibaro veggplugger via FH. De 2 største panelovnene har begge sluttet å fungere. Termostaten gir lys, jeg har resatt dem, men ovnen avgir ingen varme. Den minste ovnen på 600w går fortsatt fint. Noen andre som opplevd dette? Tåler de virkelig ikke å bli styrt av en veggplugg? 

  2. Jeg har 2 vanlige Elko-termostater(Elko Super termostat:https://proff.elko.no/elko-super-tr/plus-elko-super-tr-ph-article2407-699.html) som jeg ønsker å bytte ut med tilsvarende smart-versjon med zigbee(https://proff.elko.no/elko-smart-super-termostat/esh-plus-super-tr-rf-ph-article2629-2970.html). 

    Termostaten er delt i en bakdel, der hvor 230V-kablene festes, og et display(der hvor knapper og elektronikk sitter). 

    Jeg ser at elko har eksakt samme koblingsskjema for termostaten med og uten zigbee....

     

    Mitt spørsmål er om det holder å bytte kun displayet for å få zigbee-funksjon?

    Vet at man neppe får kjøpt kun displayet, men som lekmann vil det være mer "innenfor" å bytte kun displayet og ikke hele termostaten.

  3. Som tittelen sier så oppdaterer min Fibaro sensor ikke temperaturen. Dette ser jeg via google at det er flere som sliter med. Jeg vurder å ta den med til elektroimportøren å reklamere og be om en ny/annen type sensor.

    Med mindre noen har en fix; hvilken sensor anbefaler forumet? Jeg trenger kun temperaturen da jeg skal styre en fibaro veggplugg via FH.

     

  4. Hei

    jeg har nettopp lagd min første automasjon i FH, temperaturen fra en fibaro ZW5 sensor setter en fibaro veggplugg som styrer en panelovn. 
    Sensorene ser ut til å fungere, setter jeg veggpluggen av/på manuelt fungerer den, men automasjonen går ikke. Det vil si at pluggen/ovnen er av eller på uavhengig av temperaturen. Noen som vet hva som er feil(se bilde under)?

    91405478-C9CF-4435-9011-76320AC05613.png

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.