Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

GuPen

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av GuPen

  1. Tusen takk! Skal forske videre på dette når regnet setter inn igjen. Likte jo ferdigpakka til aeotec - men blir kanskje dyrt for når jeg trenger til to porter. Skjønner ikke helt bildet ditt enda - men kanskje det blir mer selvinnlysende når jeg får lest artikkelen
  2. Supert @Hillmar! Tusen takk for svar, jeg søker og tester litt videre. Jeg har Zwave oppe å gå med en Aeotec USB-enhet på RPi, men systemet døde i går kveld. Ser heldigvis ut som det bare er minnekortet som er ødelagt :-)
  3. Hei Tor! Fant u en løsning på spørsmålet ditt? Har brukt noen kvelder på å sette opp Home Assitant nå - og ser garageportåpner som et potensiellt neste steg. Vi har en tendens til å glemme å lukke den, og har lyst å kunne sjekke via HA på telefonen min. Samtidig mistenker jeg at en nabo er i stand til å åpne garsjen min med sin fjernkontroll, og jeg vil ha en melding på telefonen min hvis porten plutselig går opp... Jeg har ikke funnet noen bruksanvisning/koblingskjema til portåpneren - men ser at samme åoner selges under forskjellige navn, jeg har samme åponer men den heter TREC. Gunnar :-)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.