Jump to content

Dr.S

Members
 • Posts

  44
 • Joined

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dr.S's Achievements

Member

Member (2/3)

0

Reputation

 1. Altså, den bytter mellom de to verdiene. Aldri noe mellom, over eller under.
 2. Min er på 32,06 nå, men var jo tidligere på 31,22. Usikker på hvor reelt dette er.
 3. Jeg har nå fått installert HACS og lagt inn Nordpool, det resulterte i dette: Trykker jeg inn på den, så kommer denne opp: Trykker på Vis mer, og prøver å hente ut historiske verdier, samt ut kvelden i dag: Som dere ser, så stopper den visning etter kl 11. Hvorfor viser den ikke ut hele dagen? Er det fordi dette kun er "historie"? Hva må til for at jeg skal kunne se frem også? Målet mitt videre i førsteomgang er: - Få opp en bedre visning i dashbordet: Maks pris i dag, graf over prisene i dag, de billigste timene i døgnet. - Hente ut priser, slik at min Aeotec Heavy Duty kun står på de billigste timene i døgnet. Om noen har noen tips til hvordan jeg kan få til dette, kom gjerne med tips!
 4. Vi er 4, vi dusjer nesten alle hver dag, ikke alltid minstemann dusjer. Ser at mine oppvarminger varer rundt 1-2 timer. Så er det noen peaks på 1-2 min hver 1-2time, sikkert for å holde varmen på maks.
 5. Ønsker at HA skal vite hva strømprisene er, slik at jeg kan bruke HA til å styre effektbruk. Men syntes jeg stadig leser problemer med dette. Nordpool faller stadig ut osv. (Hvorfor er det ikke en direkteintegrasjon med Nordpool eller lignende?) Hva er deres erfaring på hva som er den mest stabile måten å få HA til å lese strømprisene på?
 6. Som SveinHa sier, så er det nok i boksen. Temp i rommet ligger på rundt 15°.
 7. Air temp har sunket hos meg, viser nå 31,22°. Dette er etter 2 dusjer og litt varmtvann forbruk fra vannkran.
 8. Ypperlig, prøver ut zwavejs2mqtt. Jeg hadde ZwaveJS fra før, men virket ikke som jeg kunne konfigurere noe fra den. Hvordan løser dere strømstyringen? Henter HA data fra nordpool, eller er det andre måter?
 9. Den har stått oppkoblet en liten måned, så tror den verdien er lagret internt i Heavy duty boksen. Men det var i går jeg koblet den sammen med Home Assistant. Høyt effektbruk du hadde på din, har du stor tank? Hvor finner msn denne muligheten til å endre disse verdiene? Prøvde å søke litt i går, og så flere andre som hadde kommet inn å fått endret litt, men fant ikke frem til det selv. Nå er målet mitt å få inn en styring av VVB, har dere en god løsning på det?
 10. Ser nå at den viser W. Ligger på 1957,36W. Etter to dusjer på morgenen. Ser også at den har slått inn ca annenhver time gjennon natten og varmet noen min av gangen. A vises fortsatt ikke, men så lenge den viser W så er det jo greit.
 11. Hei, Koblet opp en Aeotec HD i kveld, den kom fint inn, og skal nå kunne vise litt forskjellige verdier: Disse verdiene har nå stått på i to timer, selv med varmtvanns forbruk. Switchen skal også være på: Noen som har tips til hva jeg kan prøve ut for å få opp reelle verdier?
 12. Hei, Ønsker å få montert opp en Aeotec Heavy Duty før hub er klar. Er Aeotec NO eller NC. Slipper den strøm gjennom eller ikke når den ikke er konfigurert?
 13. Dr.S

  Astrour utelys, tips?

  Noen som har brukt Shelly 1 Plus mot utelamper? Kan den brukes mellom en 2-polet bryter og utelampe?
 14. Dr.S

  Astrour utelys, tips?

  Den så jo veldig spennende ut, men er dette utstyret godkjent i Norge?
×
×
 • Create New...