Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Kro87

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    SmartThings

Kro87 sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, Fikk også mail om å filme oppførselen Har ikke hørt mere fra de. Ringte elektroimportøren, skulle bare komme med dimmeren så skulle de teste den.
  2. Hehe, ja den siste der forklarer vel forskjellen veldig bra. Så om man skal gå for kombinasjon kabling (IP/UDP/FTP) og Tråløs (WIFI/blåtann/IR) er homeseer/google assistance det som i grunn er top notch? Er ikke noe annet bortsett fra knx som er verdt å bruke tid å energi på, enten finnes det ikke noe tilsvarende til en billig penge eller koster det alt for mye pææng? 🙂
  3. Jepp kun hue bridge og 1 stk dimmer. Helt i startfasen så enklere oppsett blir det ikke.
  4. Hei, En litt dyrere sentral som homeseer ser ikke dumt ut nei🙂 Har du noen konkrete eksempler med at denne er så mye bedre enn fek philips hue sin bridge? Begge er jo koblet opp på nettverk å støtter zigbee, z-wave,etc. Har det noe å gjøre med operativ systemet, solidere programert, bedre applikasjon til mobil, IP protokoll? Spørsmål 2 Integrering mot AV, har du noen forslag her? Kan man bruke Homeseer Kobla opp mot hjemmekino receiver, HD spiller, apple TV, projector/TV osv via nettverkswitch ( ethernet kabel til alle punkt) å så styre det her via appen til homeseer. Eller blir Kanskje broadlink en løsning? Jeg ser litt på KNX da jeg har veggene oppe på kino rommet, men er dyrt og det blir litt halveis med tanke på hele huset da man ikke kan trekke etter 4 par kabel til alle punkt. Takk for svar.
  5. Hei, hva anbefaler du å bruke istedenfor homebridge (philips hue) Knx, eller?
  6. Ja det her var interessant å mest sannsynlig er det noe med en firmware enten på Hue siden eller selve dimmeren. Jeg fikk også flimring på alle nivåer etter feilen inntraff. Jeg synes dog at det her var en minus i margen. Ante meg at Softwaren (trådløs linken) kan feile, men da trudde jeg med sikkerhet at selve mekaniske dimmeren skulle fungere smertefritt som backup løsning. Når dimmeren fungerte så var det som å forvente, meget bra! Er selv fersk i forumet her. Så var litt artig at det var nettopp zigbee dimmeren som fikk oss hit 😂 Takk for at du tar tak Maximus Følger med på tråden her.
  7. Hei, jeg fikk nettopp samme problem med samme dimmer. Hue bridge mot zigbee Namron dimmer Etter 1 døgns bruk😂 Led drivere og led spotter. Max nivået har låst seg på et lavere nivå. Kan få max styrke ved å bruke set skruen til max punktet, men resetter seg i det man bruker dimmeren igjen.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.