Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

svenn78

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av svenn78

  1. Jeg har en garasjeport med en vanlig garasjeportåpner. Finnes det en enhet man kan kan koble på nettet som kan programeres vha. fjernkontrollen til garasjeporten? Jeg har to x Sensibo air som styrer varmepumpene og de krevde jo bare et trykk på fjernkontrollen for å bli programmert. Finnes det tilsvarende produkter i en ok prisklasse som er litt plug-and-play for en garasjeport?
  2. Har ikke kjøpt noe ennå da jeg ikke helt vet hva jeg skal kjøpe. Forsøkte med en dimmerbox fra Nexa en gang - men den krevde bruk av fire ledninger inn/ut av dimmeren. Jeg har to inn i den dimmeren som står og styrer strømmen nå, og som er satt inn originalt ! En inn i dimmeren og en ut videre til lysene...
  3. Hei! Jeg har startet litt med automasjon hjemme og lurer på to ting. Finnes det lysbrytere som man kan bytte direkte ut og få til å fungere på Google home? I stua er det satt opp 16 spot'eri taket. Dette er av type halogenspot'er med G4 - 20w pærer. Det er flere "bokser" som er koblet oppe på kaldloftet den eksisterende dimmeren har bare en brun og en blå ledning i seg og dimmer alle lysene. Ideelt sett skulle jeg kunne dimmet lyset i stua i to soner - 6/10 spoter. men det er ikke første prioritet. Jeg forsøkte å kjøpe en wifidimmer - men det er jo masse ledninger som skal kobles i denne - mens i den eksusterende dimmeren er det bare en kontakt inn og en ut. Finnes det en type wifidimmer som jeg kan bruke på et slikt anlegg??
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.