Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

langbein

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av langbein

  1. Jaggu var det ikke knapp på alle. Da er jeg ett skritt nærmere og blitt litt klokere på et smart hjem. Dere har hjulpet meg for mye frustrasjon. Takk!!! 😀
  2. Tusen takk for svar!! Men.. Smartthings klarer ikke finne noen å slette, eller legge til. Ser ulike fremgangsmåter på nettet, men det inkluderer å trykke på knapper. Det har ikke jeg.
  3. Kan det gjøres via Smartthings hubben?
  4. Godt spørsmål. Forrige eier gikk brått bort, og de som solgte hadde ikke peil. Trolig har de da tatt med seg en hub. Er alternativet da å få tak i den huben, eller finnes det en annen vei å ekskludere dem?
  5. Har overtatt et hus med noe lys tilkoblet FIBARO Z-wave, men har på ingen måte kjennskap til smarthus-løsninger. Jeg har 1 led-stripe og 1 lampe som henger i taket. Disse er kobla inn i FIBARO/Z-wave produkt (se bildet). Hvordan får jeg styrt disse? Lampen vil jeg skru av og på, LED-stripa vil jeg justere lysstyrken. Gikk til innkjøp av SmartThings HUB v3, men fikk ikke til å legge til enhet via QR-kode eller ved søk. Antar det er noe jeg mangler..? Bilde lampe: https://ibb.co/XZHnKQ0 https://ibb.co/Tvyrn4b Bilde led-stripe https://ibb.co/gyZPTF9 https://ibb.co/WpLRKzV Tar i mot all hjelp jeg kan få!!!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.