Gå til innhold
 • Bli medlem

Diromns

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Diromns

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tibber er jeg en ivrig forbuker av allerede :-) Sensibo ser ut som et bra alternativ til wifi ja for fjernstyring å programere alt i HA
 2. Hei Ser på å få montert en varmepumpe men litt usikker på hva en skal se etter.... Kom over dette tilbudet og lurer på om denne kanskje er en bra deal? https://www.megaflis.no/oppvarming/inneklima/varmepumper/midea-forest-multisplit-2-innedeler Ser blant annet at denne har denne: https://www.varmepumpeservice.no/wifi-adapter-for-midea Noe å statse på?
 3. Hei Noen som vet hvor man kan få kjøpt tilsvarnde i norge elle andre steder med mindre leverings tid?" Link til Ebay som ble veldig lang " ?
 4. Ente du med å legge inn dette på github? skulle gjerne ønske sikkelig støtte på disse også :-)
 5. Sikkert dumt spørsmål, men får man lunchet deconz selvom det er installert i på docker på en headless ubuntu server vm?
 6. Bruker deconz i docker, akkurat oppdatert imaget så har version 2.10.04 nå med Firmware 264A0700. Forsøkt som beskrevet i linken du la ved,(takk forresten) men ingen hell foreløpig... Kan eventuelt høre i den threaden der hvem han valgte når man skal "parre"
 7. Hei Jeg har akkurat fått 2 av disse https://www.elektroimportoren.no/namron-led-dimmer-zigbee-200w/1402755/Product.html montert. Men jeg får ikke parret disse med deconz (conbee 2)... Forsøker følgende: Switches-> Add new Switch-> "other" for ingen andre som kan velges vell? Aktivere parring på deconz så på dimmer, men de har ikke lyst å prate sammen.... Jeg som er helt noob her eller er ikke de støtta? Finner de ikke her: https://zigbee.blakadder.com/deconz.html heller
×
×
 • Opprett ny...