Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Diromns

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Diromns

  1. På 21.1.2021 den 20.59, sbarmen skrev:

    Den fungerer :) Jeg fikk den inn i DeCONZ men ikke i Phoscon. På Web API dukker den opp som et langt tall og så 26 på slutten. Fant den også i VNC som en batterinode. Fikk lagt den i gruppe med lysene mine i Web API under Groups menyen. Det gjorde susen for at bryteren skal styre lysene. Har ikke funne ut hvordan jeg får den til å styre RGB enda, men den dimmer opp og ned og skrur av og på. Det var det viktigste!

     

    Og den dukker opp i Home Assistant med batteri sensor. Jeg skal se om jeg skal lage en request for å få den inn i DeCONZ skikkelig på github, men i praksis så fungerte dette fint.

     

    @durabit ifm manualen så skal det fungere med Hue, har ikke testet.



    Ente du med å legge inn dette på github? skulle gjerne ønske sikkelig støtte på disse også :-) 

  2. Hei

    Jeg har akkurat fått 2 av disse https://www.elektroimportoren.no/namron-led-dimmer-zigbee-200w/1402755/Product.html montert.

    Men jeg får ikke parret disse med deconz (conbee 2)...

    Forsøker følgende:

    Switches-> Add new Switch-> "other" for ingen andre som kan velges vell? Aktivere parring på deconz så på dimmer, men de har ikke lyst å prate sammen....

    Jeg som er helt noob her eller er ikke de støtta? Finner de ikke her: https://zigbee.blakadder.com/deconz.html heller :(

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.