Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Bjatry

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Bjatry

  1. Bjatry

    Yale Doorman L3

    Gjenoppretting av fabrikkinstillingene gjorde susen. Nå har jeg kontakt med Connect-bridgen også 🙂 Men vil påstå at Yale har en vei å gå når det gjelder brukervennlighet generellt i forhold til monteringsannvisning og sw integrasjon. Og spesiellt når man opplever problemer er det lite hjelp å få.... (f.eks har jeg ikke fått svar på min e-post som ble sendt for tre dager siden..... og lite tips om tema å finne på Yale sine support sider) Men produktet virker jo lovende nå når ting virker 🙂
  2. Bjatry

    Yale Doorman L3

    Ok, takk for svar! Da blir det gjenoppretting av fabrikkinstillingene når jeg får tid til det 🙂 Litt rart om du ikke kan se låsen i listen over Bluetooth enheter på telefonen din i dag? Har du sjekket?
  3. Bjatry

    Yale Doorman L3

    Ja, har ikke lukket døren. Når Bluetooth er aktivert på låsen, skal jeg da kunne søke den opp og se den i Bluetooth instillingene på telefonen selv om acsess appen er lukket?
  4. Bjatry

    Yale Doorman L3

    Klarer ikke å registre L3 låsen i acsess appen. Har aktivert Bluetooth på låsen og telefonen. Får opp feilmeldingen "Ingen låser registrert" etter at jeg har scannet QR koden(serienummeret på låsen). Står at batteristrimmelen må fjernes....? Hva er dette? Fant ikke noen slik strimmel....Låsen fungerer jo og har strøm så da er det vel ikke dette som er problemet? Noen som har tips?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.