Gå til innhold
 • Bli medlem

ohenrik

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om ohenrik

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Homey

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for gode svar begge to! @stigvi bryter jeg loven om jeg prøver å replikere dette selv? Eventuelt bryter jeg med forsikringen? Lurer også på hvilken terrassevarmer du kan anbefale, eventuelt om du kan fortelle meg hvilken du har der. @Kropling Jeg har egen 16A kurs ut til der jeg ønsker terassevarmerne. Det er en vinterhage og jeg har plass til å skru de opp på veggen. Kjenner du til noen gode som kan passe med denne modulen fra HeatIt?
 2. Kjipt å høre. Jeg var heldig nok til å ikke å ødelegge dimmeren når jeg forsøkte å oppdatere, men det gjorde liten forskjell. Vurderer å kjøpe Elko smart huben da den Vistnok skal oppdatere firmware automatisk. Mulig det da fikser problemet. Kan gi beskjed om det løser saken i så fall. Hvis det ikke fungerer så selger jeg 2019 dimmerne til noen som vil ha de + Elko hubben (som vistnok ikke skal ha noe problem med 2019 dommerne) og så kjøper jeg nye dimmere... irriterende greier når de koster over 2000 kr. pr. stykk.
 3. Er det noen som vet om det er mulig å oppdatere firmware for Elko smart pluss 316gled som er laget før 2019 slik at de ikke lenger har problemer med å fungere med andre subber slik som Homey? Eller er det begrensninger i hardwaren som gjør dette umulig? Elko selv virker ikke til å ha filla peiling på produktet sitt og klarer ikke en gang å finne Firmware filene fordi de er organisert dårlig i deres mapper... disse filene burde ligge offentlig på deres nettsider. Hvis noen har firmware filer for disse dimmerne som er nyere en 2019 så er jeg veldig takknemlig om de deler
 4. Er det noen som kjenner til en terrassevarmer med Zigbee, z-wave, wifi eller annen smart hus tilkobling? Gjerne en som har en App i Homey allerede, men er åpen for forsalg generelt.
×
×
 • Opprett ny...