Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Eva - Alexander

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eva - Alexander

  1.  

    Sone skrev (På 3.6.2023 den 15.04):

    Har prøvd å resette den flere ganger. Fikk akkurat min Homey Pro og har samme problem der. Legger ved et bilde av målingene den kommer med. Har ikke fått sett på mønsteret den blinker med, men kan sjekke det og.

    Evahan.png

    Kunne du sendt en mail med samme info til [email protected] og forklare problemet der? Da kan våre supportfolk se på det. 

  2. Sone skrev (18 timer siden):

    Nei, dessverre. Det eneste jeg har funnet er at det ser ut som jeg har en eldre firmware (Fastvare: 0x07006550) som andre og ikke har fått til å virke med Home Assistant, men vet ikke om dette har noe med saken å gjøre. Så også ut som om enheten jeg fikk var brukt før, så jeg vet ikke om noen andre har sendt den tilbake tidligere. Venter på å få en Homey Pro som er på vei i posten, og prøve om den virker med den. Men vil uansett gjerne få den til å virke med Home Assistant, siden jeg ikke ser bort fra at jeg kommer til å bytte tilbake.

    Hvor har du kjøpt enheten?

  3. Sone skrev (På 13.5.2023 den 13.39):

    Det er jeg litt usikker på selv! Men satte meg på venteliste for Homey pro før vi kjøpte leilighet. Da vi flyttet inn klarte jeg ikke å vente, så startet meg Home Assistant. Hovedgrunnen er egentlig nysgjerrighet, og at jeg ikke får EVA HAN-sensoren til å virke i Home Assistant.

    Hallois. Fortsatt ikke fått Eva HAN-sensor til å fungere i HA?

  4. braekk skrev (På 27.4.2022 den 8.50):

    Kjøpte en Alex plug og la den inn i Homey Pro. Er det ikke mulig å måle strømforbruket over tid, feks 24 timer med denne? Får bare opp effekt her og nå

    Hei!

    Med Power by the Hour-appen skal det la seg gjøre. Ikke testet det selv, men flere andre som har pluggen har sagt at dette skal fungere. Ville evnt forhørt meg i Homey-gruppa på facebook: https://www.facebook.com/groups/1749985315078059

  5. Hyggern skrev (På 4.1.2022 den 17.27):

    Hei @Datek Harald. Er dette noe jeg kan få tilsendt også? har ikke helt fått integrert min EVA med riktig device handler i Smartthings så den fungerer. send gjerne på [email protected]

     

    Snippen skrev (På 4.1.2022 den 18.45):

    Heisann. Er devicehandleren mulig å få tilsendt til meg også, hadde vært supert 😃

    [email protected]

     

    Følger opp denne jeg. Har dere fått tilsendt noe? Hvis ikke kan jeg se hva jeg får ordnet. 

  6. zener skrev (På 27.12.2021 den 9.45):

    Takk for Info. Jeg har en Aidon. Hvis datene er kryptert så har det ikke så mye for seg, selv om jeg tidligere har hatt glede av å dekode forskjellige type modulasjon og data encodign av RF signaler. Dokumentet du refererer til har jeg selv linket til i et tidligere innlegg.

     

    Jeg fikk nylig en Eva Meter Reader HSE2905E. Er det noen som har brukt denne med Conbee II og open source SW?

     

    Ringte min kollega @Datek Harald og henviste til spørsmålet ditt. Svaret hans:
    "Fungerer med zigbee2mqtt og zha (ikke testet selv). Vet noen har trøbbel med Conbee II mot zigbee2mqtt. Bruker selv en Electrolama dongle og det fungerer veldig bra."

    • Like 2
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.