Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Otto Paulsen

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Otto Paulsen

  1. Dette ligner på det jeg holder på med akkurat nå. Jeg lager en Node-RED node som skal kunne brukes for å spare penger på strøm, f.eks. ved å slå av når strømmen er dyrest, eller rettere sagt, når det er mest å spare på det. Jeg planlegger å kunne velge mellom forskjellige strategier her. Jeg har denne omtrent ferdig, og regner med å publisere den om noen dager, kanskje uker. Jeg sliter litt med Nordpool-sensoren min (se lengre opp), så akkurat nå bruker jeg Tibber-data til dette, men noden skal kunne brukes med en hvilken som helst datakilde som har de nødvendige data.
  2. Jeg fant dette i loggen mange ganger: 2021-09-26 05:00:00 ERROR (MainThread) [homeassistant.util.logging] Exception in check_stuff when dispatching 'nordpool_update': () Traceback (most recent call last): File "/config/custom_components/nordpool/sensor.py", line 461, in check_stuff self._update(self._data_today) File "/config/custom_components/nordpool/sensor.py", line 315, in _update self._peak = mean(peak) File "/usr/local/lib/python3.9/statistics.py", line 316, in mean T, total, count = _sum(data) File "/usr/local/lib/python3.9/statistics.py", line 166, in _sum for n, d in map(_exact_ratio, values): File "/usr/local/lib/python3.9/statistics.py", line 248, in _exact_ratio raise TypeError(msg.format(type(x).__name__)) TypeError: can't convert type 'NoneType' to numerator/denominator Hvordan skrur jeg på debugging?
  3. Ikke hos meg ;-) Jeg har problemer. Det betyr ikke at du trenger å ha det.
  4. Takk for svar, men det besvarer vel egentlig ingen av de tre spørsmålene mine.
  5. Jeg har brukt denne sensoren en stund, men har oppdaget at den ikke oppdateres så ofte som den skal. Nå, f.eks. var den sist oppdatert i går kveld. Den skulle vel oppdatert seg i dag ca. kl. 13. Jeg har tidligere plagdes med at den har stått uten oppdatering i dager og uker, men at den oppdateres når jeg restarter hele HA. Hva kan dette skyldes? Hva er det som får sensoren til å oppdateres? Hvis jeg leser den, f.eks. i dev-tools, blir den da oppdatert, eller viser den sist oppdaterte data? Er det noen kjente problemer med oppdateringen? (Det er raw_today og raw_tomorrow jeg er interessert i.)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.