Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

eritho

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eritho

  1. Er det noen av dere som bruker z-temp2 som har erfaringer å vise til ang. batteribruken i disse? Jeg syns jeg stadig må bytte batteri i fler av dem. Er det en feil i disse eller er rapporteringsinstillingene min for hissige?  Del gjerne instillinger du har god erfaring med. :)

  2. Moskus skrev (10 minutter siden):

    ... er HeatIt nå eid av FutureHome?

    Jeg tok en kjapp titt på Heatit og Thermo-floor as på proff.no og jeg klarte ikke å se noen kobling mellom de og Futurehome. Futurehome er vel eid av Telia nå, men jeg mener å ha hørt et sted at de skulle ut derfra igjen.

  3. J-Lo skrev (6 timer siden):

    Jeg har samme oppsett her, men forstår ikke assosiasjonene... (Homey/Z-Water/Z-temp2).

     

    Hvordan skal jeg sette opp tilknytningene? Ut fra bruksanvisning på z-temp2 ser det ut til at jeg må bruke gruppe 3 for å styre av/på. Men hva skal stå der? Er det enhets-id og releutgangsnummer, f eks 21.5 for releutgang 5 under z-temp2 og 14 under z-water? Begge i gruppe 3? Eller er det mye enklere bare at jeg ikke skjønner det? Synes bruksanvisningen her var relativt under pari... Takknemlig for hjelp med oppsettet her.

     

    Z-water styrer aktuator fint når jeg klikker av og på i Homey-appen, og z-temp2 vises fint også i appen. Z-water har hos meg enhets-id 21, og z-temp2 har enhets-id 14. Hvis dette skal brukes til noe... Men det skal jo være plass til opp til 10 termostater... Er det bare på termostaten man setter tilknytningen? 

     

    Føler meg #forvirret. Skal sove litt først også. :)

    Du er ikke den eneste som har blitt forvirret av det her.

     

    Asosiasjonene settes opp i z-temp2 hvor du knytter de til en releutgang på z-water. Hvis Z-water har enhets-id 28 og du skal styre rele nr 3 på den så skal det i z-temp2 stå 28.3 i gruppe 3. Gruppe 1 skal det bare stå 1. Jeg har ikke endret noe på instillingen i z-water.

     

    Screenshot av instillinger fra z-temp2:

    2021454170_Screenshot2022-01-06at07_16_15.png.3f72683f9cf5bdf98d20e57947a793ea.png

  4. Er det noen som har fått z-temp2 til å rapportere korrekt temperatur i rommet tilbake til homey etter at direkte assosiasjon mot z-water er satt opp? Direkte assosiasjon fungerer fint her nå, men temperaturen som homey "tror" det er i rommet stemmer ikke. Ser i homey developer tools at measure_temp siste er oppdatert for 9 timer siden.

     

    Ved restart av heatit appen på homey så oppdaterer den seg, men så drøyer det igjen uten at det skjer noe.

     

    Jeg har kjørt 1.1 på alt untatt gruppe 3 i z-temp2.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.