Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

ness

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ness

  1. Hei, skal kjøpe panelovner og er ute etter et merke som takler siste generasjon WiFi nettverk. Etter å ha feilet å koble till en Mill WiFi Socket 2 gen (ett år gammel) til mitt nettverk fra Ubiquiti Unifi Lite 6 router så kontakta jeg support. Og fikk en lang smørbrødliste over ting jeg må deaktivere og gjøre (f.eks. egen SSID for 2.4 GHz nettverket) for å få dette til å fungere. Ikke imponert. Ser at Gen 3 også kun har 2.4 GHz. Har vurdert å kjøpe mill panelovner nå, men jeg tror jeg ønsker å styre unna, dette lover ikke godt. Noen som har anbefaling på ovner som har WiFi som støtter moderne nettverk? Type 5GHz, eller 2.4.GHz som deler SSID med et 5GHz nettverk, o.l. På forhånd takk!
  2. hekter meg på denne. er i samme situasjon. med dagens høye strømpriser, og med høye strømpriser i overskuelig fremtid, så tenker jeg at det ville være dumt å ikke utforske muligheten til å ha energimåling per kurs. noen flere tips her? 🙏
  3. Hei! Elvia (og muligens andre) nettleverandører av strøm setter fra 1 Jan pris ut i fra den timen du brukte mest strøm forrige måned. Ut i fra dette så tenkte jeg det kunne være kjekt å få et push varsel på tlf når man er i ferd med å bruke veldig mye for en time. Kanskje også at smarte strømplugger skrur seg automatisk av. Jeg er utvikler så jeg kan å programmere. Men har ingen erfaring med å scripte/programmere til automatisering slik. Hvordan går jeg frem? Hva slags utstyr trenger jeg? Har en Tellus hjemmesentral samt en rasberry pi 1st gen som begge ligger og støver, samt Tibber pulse/strømabo og åpnet HAN-port.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.