Gå til innhold
 • Bli medlem

trydis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet

trydis's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (1/3)

1

Nettsamfunnsomdømme

 1. Etter litt mer grubling endte jeg heller opp med å gå for smartpærer i lyskildene i stikkontakt og Namron Zigbee dimmer + Namron Zigbee 4 kanaler bryter. Da slapp jeg å bytte ut alle 7 pærene i lysekronen med smartpærer.
 2. Kjøpte en 4 kanalers Namron-bryter og testet i HA. Ser at jeg mottar "zha_event" for trykk, hold/slipp på de forskjellige knappene. Da er det vel bare å få på plass pærene, definere grupper i HA så er jeg i mål.
 3. Altså om det bare er å legge til bryteren i HA (Conbee II) og så dukker events opp der, som jeg kan bruke videre i automasjoner. Virker kanskje slik når jeg ser i bruksanvisningen til bryteren, men topp om noen kan bekrefte/avkrefte.
 4. Vil det da si at jeg kan fjerne den eksisterende dimmeren og erstatte det med f.eks. en zigbee-bryter + zigbee-dimmer? F.eks.: https://www.elektroimportoren.no/namron-zigbee-1-kanal-bryter-k2/4512701/Product.html https://www.elektroimportoren.no/namron-zigbee-dimmer-400w/4512700/Product.html Eller trenger jeg kun bryteren og kan gjøre resten via HA? Det optimale er å kunne styre både via HA og fysisk bryter/dimmer.
 5. Hva er den mest hensiktsmessige løsningen for å kunne styre alt dette via én dimmer? Har per i dag Home Assistant med Zigbee.
 6. Dukket opp i posten tidligere enn forventet, dermed ikke lenger aktuelt.
 7. Hei. Noen som har en slik en til overs og ønsker å selge den? Er tenkt brukt sammen med en Raspberry Pi. Har en av disse på vei, men blir vel fort januar/februar før den dukker opp i postkassen....
×
×
 • Opprett ny...