Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Aki76

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Aki76

  1. Hei, Godt mulig spørsmålet var dårlig formulert. Kortet er ESP32, NodeMCU. Kortet er på Wifi og kopla til Ha, men når eg la inn mqtt uten å ta vekk Ha api så mista eg den koplinga og trudde det gjekk skeis... Målet er å bruke ESp32 til å sende avlesingar frå Xiaomi BLE sensor til Ha via mqtt(Frå hytta). Fekk kopla Esp32 til mqtt når eg tok vek Ha api.
  2. Målet er å frigjere esp32 frå HA, bruke esp32 til å lese av verdi frå xiaomi bluetooth sensor og sende det til HA via Mqtt. Pga sensor og esp32 skal stå på annen lokasjon enn HA.. Veit eg må fjerne HA api koda. Korleis kan eg då kode yaml på ein praktisk måte?
  3. Hei, sliter med å kople Esp32 til mqtt. Når eg programerer med denne koda så mister seg kontakt med esp32 brikka. Tips på kva som er feil i koda mi?
  4. Mhm, kvar sjekke ein gjenståande minne, lagring etc? Har brukt 11,9 av 29 GB.
  5. Skal sjekke i ettermiddag, har datalagring på ein USB stick.
  6. Hei, Har testa litt HA siste 2 mnd, siste veka har det vorte meir og meir problem. HA er treigt, mister tilkopling og kan stort sett berre komme inn på Main Dashboard. Trykker eg meg inn i menyane blir det fort treigt og mister ofte tilkopling. RP 3b+ er på kabla nettverk og bruker minnekort. Nokon tips ?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.