Gå til innhold
 • Bli medlem

ErlendV

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om ErlendV

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Domoticz

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ikke direkte relatert til hjemmeautomasjon, men jeg forsøker meg her likevel! Prøver å reparere en gammel platespiller, og det kan være at kondensatoren før motoren er gåen. Jeg har googlet en del og kan ikke finne noe der jeg vanligvis bestiller (mouser.com). Et og annet merkelig E-bay-treff dukker opp, men får det ikke helt til å stemme. Det står at kondensatoren er på 10nf/1000V/10% i servicemanualen. På selve kondensatoren står det ERO KT 1801 - 0,0,1/1000 250V +/- 10% F3. Kan man eventuelt koble seg rundt den for å teste at ikke selve motoren er gåen, eller er det dumt?
 2. Bestilt, lodda sammen og fungerer nå utmerket på S1 på NEXA-boksen. Godt fornøyd. Tusen takk, Hr. Kotelett!
 3. Tusen takk, da er det bestilt Har fortstått at så lenge det ikke er spenning inn i S1/S2 på NEXA-enheten så er alt bra. Releet skal i så måte bare "kortslutte" S1 eller S2-terminalene.
 4. Dørklokka vår er en del av et fellesanlegg. Men vi har problemer med å høre den når vi er på loftet. Så etter å ha svidd av 2x NEXA trådløse dørklokkeknapper, så har jeg gått til innkjøp av NEXA WBT-912 2-kanals RF-sender. Men så, under måling (mens bedre halvdel er nede og trykker på knappen) finner jeg ut at det kommer rundt 20 V AC-spenning inn her. Fra en eller annen trafo. Og det vil den nok ikke ha. Med min begrensede kunnskap så tror jeg løsningen er et enkelt relé. Noen som har tips til hva slags? Og hvordan det skal kobles inn på WBT-912? Eller er det noen andre idéer? Forsøkte å google litt og søke litt i dette forumet.
×
×
 • Opprett ny...